Zobrazeno 1 - 10
of 886
pro vyhledávání: '"K, Cinar"'
Autor:
Demir, K. Çınar
Publikováno v:
In Materials Science in Semiconductor Processing 1 March 2021 123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emre Tekce, Enes Dertli, K. Cinar, Bülent Bayraktar, Mehmet Gül, Aksakal, Çiğdem Takma, Aybike Kamiloğlu, Hacer Kaya
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 22, Issue: 2, Article number: eRBCA-2019-1246, Published: 08 JUL 2020
Brazilian Journal of Poultry Science
Brazilian Journal of Poultry Science v.22 n.2 2020
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science
Brazilian Journal of Poultry Science v.22 n.2 2020
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
This study investigated the effects of the addition of Lactobacillus reuteri E81 (LRE) into rations of chukar partridges (Alectoris chukar) fed under heat stress (HS) conditions on fattening performance and meat quality. This study included 256 chuka
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::38428ecb6941883752dad9863bd0ea97
https://hdl.handle.net/20.500.12440/4085
https://hdl.handle.net/20.500.12440/4085
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 29, Iss 1, Pp 77-84 (2020)
This study investigated the effects of an essential oil mixture (EOM; Eucalyptus globulus labill, Tymus vulgaris, Cymbopogon nardus, and Syzgium aromaticum) added to drinking water on temperature-stressed broilers. the performance parameters (body we
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4f525dd8589678aba1e37fab569c341f
https://hdl.handle.net/11454/62597
https://hdl.handle.net/11454/62597