Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Juvonen Kristiina R"'
Autor:
Juvonen Kristiina R, Lille Martina E, Laaksonen David E, Mykkänen Hannu M, Niskanen Leo K, Herzig Karl-Heinz, Poutanen Kaisa S, Karhunen Leila J
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 11, Iss 1, p 35 (2012)
Abstract Background Postprandial metabolic and appetitive responses of proteins are dependent on protein source and processing technique prior to ingestion. Studies on the postprandial effects of enzymatic crosslinking of milk proteins are sparse. Ou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27ff7f49304c4109b8909fede765a968
Autor:
Karhunen, Leila J. *, Juvonen, Kristiina R., Flander, Sanna M., Liukkonen, Kirsi-Helena, Lähteenmäki, Liisa, Siloaho, Maritta, Laaksonen, David E., Herzig, Karl-Heinz, Uusitupa, Matti I., Poutanen, Kaisa S.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition April 2010 140(4):737-744
Autor:
Juvonen, Kristiina R. *, Purhonen, Anna-Kaisa, Salmenkallio-Marttila, Marjatta, Lähteenmäki, Liisa, Laaksonen, David E., Herzig, Karl-Heinz, Uusitupa, Matti I.J., Poutanen, Kaisa S., Karhunen, Leila J.
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition March 2009 139(3):461-466
Autor:
Juvonen, Kristiina R., Purhonen, Anna-Kaisa, Karhunen, Leila J., Herzig, Karl-Heinz, Poutanen, Kaisa
Publikováno v:
Juvonen, K R, Purhonen, A-K, Karhunen, L J, Herzig, K-H & Poutanen, K 2009, ' Ruoansulatuskanavan peptidit kylläisyyden säätelyssä-miten ravinto vaikuttaa? ', Duodecim, vol. 125, no. 19, pp. 2067-2074 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::88c1d3459b39fd2a117fa1e39bf6fb78
https://cris.vtt.fi/en/publications/5d0178ed-5184-415f-882f-4550631c8af3
https://cris.vtt.fi/en/publications/5d0178ed-5184-415f-882f-4550631c8af3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juvonen KR; Kuopion yliopisto, kliinisen ravitsemustieteen yksikkö Elintarvikkeiden terveysvaikutusten tutkimuskeskus, PL 1627, 70211 KUOPIO., Purhonen AK, Karhunen LJ, Herzig KH, Poutanen KS
Publikováno v:
Duodecim; laaketieteellinen aikakauskirja [Duodecim] 2009; Vol. 125 (19), pp. 2067-74.