Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Justi, Karin Cristiane"'
Autor:
Justi, Karin Cristiane
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Físicas e Matemáticas. Programa de Pós-Graduação em Química
Made available in DSpace on 2012-10-22T07:20:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 224274.pdf: 981870 byte
Made available in DSpace on 2012-10-22T07:20:35Z (GMT). No. of bitstreams: 1 224274.pdf: 981870 byte
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/88285
Autor:
Cestonaro do Amaral, André, Kunz, Airton, Radis Steinmetz, Ricardo Luís, Justi, Karin Cristiane
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 1 August 2014 141:132-137
Autor:
Justi, Karin Cristiane, Fávere, Valfredo T., Laranjeira, Mauro C.M., Neves, Ademir, Peralta, Rosely A.
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 November 2005 291(2):369-374
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matsushita, Makoto, Justi, Karin Cristiane, Padre, Roseli das Graças, Milinsk, Maria Cristina, Hayashi, Carmino, Gomes, Sandra Terezinha Marques, Visentainer, Jesuí Vergílio, Souza, Nilson Evelázio de
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Technology; Vol 28 No 2 (2006); 125-131
Acta Scientiarum. Technology; v. 28 n. 2 (2006); 125-131
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Technology; v. 28 n. 2 (2006); 125-131
Acta scientiarum. Technology
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
The fatty acid profile of the carcass of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) fingerlings fed diets enriched with different soybean, canola, sunflower, flaxseed, rice, and corn oils was examined. The results showed that palmitic (16:0), stearic (18:0
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::abf12a98c260abbb5526d2f3270126e3
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/1169
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciTechnol/article/view/1169
Autor:
Justi, Karin Cristiane, Padre, Roseli das Graças, Hayashi, Carmino, Martins Soares, Claudemir, Visentainer, Jesuí Vergílio, de Souza, Nilson Evelázio, Matsushita, Makoto
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Animal Sciences; Vol 27 No 4 (2005); 529-534
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 27 n. 4 (2005); 529-534
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Animal Sciences; v. 27 n. 4 (2005); 529-534
Acta Scientiarum. Animal Sciences
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
In this study the fatty acid profile in tilápia Oreochromis niloticus alevins carcass, fed with enriched diets from flaxseed oil, was examined at different temperatures (23, 26, 29 and 32oC). Tilapia in its initial phase of development did not prese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::23cf90d4cb7965a57215e7d32647ff36
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/1184
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAnimSci/article/view/1184
Autor:
Justi, Karin Cristiane
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Físicas e Matemáticas. Programa de Pós-Graduação em Química Novos materiais adsorventes preparados a partir da imobilização covalente dos agentes complexantes 2-[b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4d69e3c94425e2a0da697e2cb0c7fd57
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/88285
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/88285
Autor:
Justi, Karin Cristiane, Visentainer, Jesuí Vergílio, Evelázio de Souza, Nilson, Matsushita, Makoto
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición, Volume: 50, Issue: 4, Pages: 405-408, Published: DEC 2000
Camu-camu (Myrciaria dubia), a native fruit of the Amazon region, is one of the richest sources of vitamin C (2.4 to 3.0g/100g in the pulp) found in Brazil. The purpose of this work was the physical-chemical characterization of some nutrients and the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______621::790dbf2da8b8e8db45da388bede326b0
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222000000400014&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222000000400014&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.