Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Justé, Annelies"'
Autor:
Lievens, Bart, van Kerckhove, Stefan, Justé, Annelies, Cammue, Bruno P.A., Honnay, Olivier, Jacquemyn, Hans
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods 2010 80(1):76-85
In 1990 the genus Tetragenococcus was created after reclassification of the halophilic lactic acid bacterium (LAB) Pediococcus halophilus as T. halophilus. Tetragenococci are typical LAB in that they are Gram-positive, catalase negative, and oxidase
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::c55e15940bf697e94ba0f16ecf470341
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/323418
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/323418
Autor:
Justé, Annelies
Sugar thick juice degradation: study of the microbial commuity dynamics and control of the causative microflora during storage Storing sugar extracts as thick juice, a form of sucrose syrup, is widely practiced in the sugar industry because it allows
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::4c15d5370e8f2b2ddd42ae721b9ff750
https://lirias.kuleuven.be/handle/1979/1858
https://lirias.kuleuven.be/handle/1979/1858
Autor:
Justé, Annelies, Frans, Ingeborg, Klingeberg, Michael, Lievens, Bart, Michiels, Christiaan, Marsh, Terence L, Willems, Kris
ispartof: Communications in Agricultural and Applied Biological Sciences vol:73 issue:1 pages:259-264 ispartof: location:Belgium status: published
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::a9f9082fb0f5502436f2a33fdd0b286b
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/218000
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/218000
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Justé A; Centre for Food and Microbial Technology, Department of Microbial and Molecular Systems, Faculty of Bioscience Engineering, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark Arenberg 22, BE-3001 Leuven, Belgium., Frans I, Klingeberg M, Lievens B, Michiels CW, Marsh TL, Willems KA
Publikováno v:
Communications in agricultural and applied biological sciences [Commun Agric Appl Biol Sci] 2008; Vol. 73 (1), pp. 259-64.