Zobrazeno 1 - 10
of 446
pro vyhledávání: '"Jurković, Z."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Sep 01. 35(3), 1487-1496.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23789854
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2006 Jan 01. 34(1), 525-528.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23789665
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2006 Jan 01. 34(1), 553-556.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23789672
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2006 Jan 01. 34(2/3), 1177-1184.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23789331
Publikováno v:
Metalurgija, Vol 45, Iss 4, Pp 307-312 (2006)
Through the spinning process it is made the different axial-symmetrical parts by acting spinning roller on blank of sheet metal, which is shaped through a chuck. In the paper is shown an analyse of stressed and strained state, as well as forming forc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb0d07b8fb314ec2b8dd4c878b414bf3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Repajić M; Faculty of Food Technology and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Pierottijeva 6, Zagreb, 10000, Croatia., Puškar B; Croatian Centre for Agriculture, Food and Rural Affairs, Svetošimunska cesta 25, Zagreb, 10000, Croatia., Dugalić K; Croatian Centre for Agriculture, Food and Rural Affairs, Svetošimunska cesta 25, Zagreb, 10000, Croatia., Vahčić N; Faculty of Food Technology and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Pierottijeva 6, Zagreb, 10000, Croatia., Srečec S; Križevci College of Agriculture, Milislava Demerca 1, Križevci, 48260, Croatia., Dragović-Uzelac V; Faculty of Food Technology and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Pierottijeva 6, Zagreb, 10000, Croatia., Jurković Z; Agricultural Inst. Osijek, Južno predgrađe 17, Osijek, 31000, Croatia., Levaj B; Faculty of Food Technology and Biotechnology, Univ. of Zagreb, Pierottijeva 6, Zagreb, 10000, Croatia.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2019 Nov; Vol. 84 (11), pp. 3264-3274. Date of Electronic Publication: 2019 Oct 14.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.