Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Jurakić Željka"'
Autor:
Čobanović Ksenija, Krstović Saša, Pihler Ivan, Kučević Denis, Papović Tamara, Todić Anđela, Jurakić Željka, Zarubica Baćo
Publikováno v:
Contemporary Agriculture, Vol 73, Iss 3-4, Pp 129-133 (2024)
Nutrition is considered the primary paragenetic factor influencing the milk urea (MU) concentration in ruminants. In addition to diet, various other factors (including season, milk yield, stage of lactation, etc.) have also been shown to affect the u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb6f8ec5a2c644f7bbee7645716d906d
Publikováno v:
Biotechnology in Animal Husbandry, Vol 33, Iss 4, Pp 449-463 (2017)
The technological process of cheese making is a process of transforming milk as a raw material into cheese and value adding. Small producers at registered agricultural households (RAHs) use milk of good quality that they produced. Also, they produce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7a8e5c4200c4afe8214371f2db571ce
Autor:
Popović-Vranješ Anka, Paskaš Snežana, Krstović Saša, Jurakić Željka, Štrbac Ljuba, Grubješić Goran
Publikováno v:
Contemporary Agriculture, Vol 65, Iss 3-4, Pp 51-56 (2016)
Products with added value are all those products which, in addition to requirements set by laws of food safety and quality, meet the additional requirements. The added value of products resulting from its higher nutritional and commercial value and v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9d7d169b15b4a2a94ce2da04ade8e67
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Reproductive parameters in sows after supplementation of natural micronutrients -- immunomodulators.
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science; Dec2018, Vol. 24 Issue 6, p1092-1096, 5p
Milking is the most important process in organic milk production, which greatly affects both the quality of milk and the number of somatic cells and the occurrence of mastitis. One of the consequences of the introduction of mechanical milking at the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::64dee0fb01c67934a2ea3102a2591b29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Veterinary Medicine; 2016, Vol. 73 Issue 2, p210-213, 4p