Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Juntu, Jaber"'
Autor:
Juntu, Jaber
Meat Grading represents a major concern for the meat industry, as it sets the basis for pricing meat based on its quality. The current practice to assess marbling grade is done by human experts by looking at the ribeye muscle between the 12$\sp{th}$
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::76d40a55dc483038560c194f801bf6be
https://hdl.handle.net/10214/22195
https://hdl.handle.net/10214/22195
Publikováno v:
Pattern Recognition & Machine Intelligence: 5th International Conference, PReMI 2013, Kolkata, India, December 10-14, 2013. Proceedings; 2013, p451-458, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Image Analysis & Recognition (9783642137716); 2010, p62-70, 9p
Autor:
Kacprzyk, Janusz, Kurzyński, Marek, Puchała, Edward, Woźniak, Michał, żołnierek, Andrzej, Juntu, Jaber, Sijbers, Jan, Van Dyck, Dirk, Gielen, Jan
Publikováno v:
Computer Recognition Systems; 2005, p543-551, 9p