Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Junqueira, João Renato de Jesus"'
Autor:
Soares de Mendonça, Kamilla, Gomes Corrêa, Jefferson Luiz, Junqueira, João Renato de Jesus, Nunes de Carvalho, Elisângela Elena, Silveira, Paula Giarolla, Santos Uemura, Jordan Heiki
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Mendonça, Kamilla Soares, Corrêa, Jefferson L.G., Junqueira, João Renato de Jesus, Cirillo, Marcelo Angelo, Figueira, Fabiano Vicente, Carvalho, Elisângela Elena Nunes
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2017 224:212-218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Junqueira, João Renato de Jesus1 jrjesus@posgrad.ufla.br, Corrêa, Jefferson Luiz Gomes1, Ernesto, Dovel Branquinho1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2017, Vol. 41 Issue 6, pn/a-N.PAG. 8p.
Autor:
Junqueira, João Renato de Jesus1 jrjesus@posgrad.ufla.br, Corréa, Jefferson L. G.1, Mendonça, Kamilla Soares de1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2017, Vol. 41 Issue 3, pn/a-N.PAG. 10p.
Autor:
Oliveira, Letícia Fernandes, Mendonça, Kamilla Soares de, Corrêa, Jefferson Luiz Gomes, Junqueira, João Renato de Jesus, Justus, Ariana
Publikováno v:
Agrarian Sciences Journal; Vol. 8 No. 1 (2016); 38-48
Caderno de Ciências Agrárias; v. 8 n. 1 (2016); 38-48
Caderno de Ciências Agrárias
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Caderno de Ciências Agrárias; v. 8, n. 1 (2016); 38-48
Caderno de Ciências Agrárias; v. 8 n. 1 (2016); 38-48
Caderno de Ciências Agrárias
Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG)
instacron:UFMG
Caderno de Ciências Agrárias; v. 8, n. 1 (2016); 38-48
O uso de pulso de vácuo (PV) e de ondas ultrassônicas (US) pode melhorar a eficiência da desidratação osmótica (DO). A influência do PV e US durante a DO de pedaços de pêra (65 kg sacarose 100 kg-1 solução, 300 min) foi testada. Parâmetro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5f782c1cc6835ec2fd2594ceba0ca25d
https://periodicos.ufmg.br/index.php/ccaufmg/article/view/2889
https://periodicos.ufmg.br/index.php/ccaufmg/article/view/2889
Autor:
Junqueira, João Renato de Jesus1 jrenatojesus@hotmail.com, Corrêa, Jefferson Luiz Gomes1, de Oliveira, Henrique Martins2, Ivo Soares Avelar, Ramon2, Salles Pio, Leila Aparecida2
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Sep2017, Vol. 82, p404-410. 7p.
Autor:
Souza, Amanda Umbelina de1 (AUTHOR) amandausouza@hotmail.com, Corrêa, Jefferson Luiz Gomes1 (AUTHOR) jefferson@ufla.br, Tanikawa, Douglas Hideki1 (AUTHOR) douglastanikawa@estudante.ufla.br, Abrahão, Fernanda Rezende1 (AUTHOR) fernanda.abrahao@estudante.ufla.br, Junqueira, João Renato de Jesus2 (AUTHOR) joao.junqueira@ufms.br, Jiménez, Edith Corona3 (AUTHOR) edith.coronaji@correo.buap.mx
Publikováno v:
LWT - Food Science & Technology. Feb2022, Vol. 156, pN.PAG-N.PAG. 1p.