Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Junlong Mao"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
2
of
2
pro vyhledávání:
'"Junlong Mao"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Flavor Characteristics of Semi-Dried Yellow Croaker (Pseudosciaena Crocea) with KCL and Ultrasound Under Sodium-Reduced Conditions Before and after Low Temperature Vacuum Heating
Autor:
Junlong Mao
,
Jing-jing Fu
,
Zhengyu Zhu
,
Zhenzhi Cao
,
Min Zhang
,
Yanwei Yuan
,
Ting-ting Chai
,
Yuewen Chen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ebed636ce6b7ade3f7850b3803416a79
https://doi.org/10.2139/ssrn.4404723
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Impact of theaflavin soaking pretreatment on oxidative stabilities and physicochemical properties of semi-dried large yellow croaker (Pseudosciaena crocea) fillets during storage
Autor:
Long Jiao
,
Chuanhai Tu
,
Junlong Mao
,
Soottawat Benjakul
,
Bin Zhang
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life
. 32:100852
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::496b6e8f3cb9e60e8caba2bb52717d80
https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100852
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
1
biomaterials
1
food science
1
microbiology (medical)
1
polymers and plastics
1
safety, risk, reliability and quality
Zdroj
2
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......