Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Juniper communis"'
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 3, p 345 (2024)
This paper aims to investigate the phytochemical profile and in vitro antibacterial activity of two juniper species collected in Albania, Juniperus communis and Juniperus oxycedrus. The berries and the needle leaves were subjected to solid–liquid s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af5ddc5b53924231a2b3560546680f2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eugenia Dumitrescu, Florin Muselin, Carmen S. Dumitrescu, Sergiu A. Orasan-Alic, Răzvan F. Moruzi, Alexandru O. Doma, Erieg A. Mohamed, Romeo T. Cristina
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 6, p 2949 (2022)
The antibacterial activity of four bacterial standard strains that are naturally encountered in humans and animals was investigated by using bioactive compounds from commercial essential oils of Juniperus communis that were collected from the Western
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c4bb0d7db2d4e1a9eb5ab4e08939a20
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 16, Iss 2, Pp 183-191 (2010)
The separation in a batch vacuum column of the essential oil of common juniper berries (Juniperus communis L., from the southern part of Serbia) was analyzed. The main goal of the analyzed separation process was to isolate several fractions from the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7448663843954df9b971cd5cc48de191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 16, Iss 2, Pp 183-191 (2010)
Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly
Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly
The separation in a batch vacuum column of the essential oil of common juniper berries (Juniperus communis L., from the southern part of Serbia) was analyzed. The main goal of the analyzed separation process was to isolate several fractions from the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.