Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Junick, J."'
Autor:
Simeoni, U., Berger, B., Junick, J., Blaut, M., Pecquet, S., Rezzonico, E., Grathwohl, D., Sprenger, N., Brüssow, H., Szajewska, H., Bartoli, J.-M., Brevaut-Malaty, V., Borszewska-Kornacka, M., Feleszko, W., François, P., Gire, C., Leclaire, M., Maurin, J.-M., Schmidt, S., Skórka, A., Squizzaro, C., Verdot, J.-J.
Publikováno v:
Environmental microbiology, vol. 18, no. 7, pp. 2185-2195
Environmental microbiology, 18(7): 2185-2195
Environmental microbiology, 18(7): 2185-2195
Non-digestible milk oligosaccharides were proposed as receptor decoys for pathogens and as nutrients for beneficial gut commensals like bifidobacteria. Bovine milk contains oligosaccharides, some of which are structurally identical or similar to thos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.