Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Julien Ortiz, Anne"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julien Ortiz, Anne, Silvano, Anthony, Sablayrolles, Florence, Seguinot, Pauline, Ortiz-Julien, Anne, Camarasa, Carole
Publikováno v:
Revue Française d'Oenologie
Revue Française d'Oenologie, A paraître
Revue Française d'Oenologie, A paraître
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::d8d848d4e55e54621bd86f61aacb585b
https://hal.inrae.fr/hal-02954129
https://hal.inrae.fr/hal-02954129
Autor:
Julien Ortiz, Anne, Silvano, Anthony, Sablayrolles, Florence, Seguinot, Pauline, Ortiz-Julien, Anne, Camarasa, Carole
Publikováno v:
Revue Française d'Oenologie
Revue Française d'Oenologie, A paraître
Revue Française d'Oenologie, A paraître
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d8d848d4e55e54621bd86f61aacb585b
https://hal.inrae.fr/hal-02954129
https://hal.inrae.fr/hal-02954129
Publikováno v:
70. ASEV National Conference
70. ASEV National Conference, Jun 2019, Napa, United States
70. ASEV National Conference, Jun 2019, Napa, United States
International audience; Over the past 50 years, the use of selected starter cultures of S. cerevisiae to control alcoholic fermentation has broadened, as it is the safest way to ensure the completion of fermentation and to avoid the production of und
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d1fb0574a1abdb5ac3e82013059c9ebf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958376/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958376/document
Publikováno v:
International Conference in Wine Sciences Macrowine 2018
International Conference in Wine Sciences Macrowine 2018, May 2018, Saragosse, Spain
International Conference in Wine Sciences Macrowine 2018, May 2018, Saragosse, Spain
International audience; Fermentative aromas play an important role in the organoleptic profile of wines. These compounds derive for a significant part from the break-down of nitrogen sources naturally found in grape juice, but their production also d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::db2605d9ba4d4073599bcc5c847079bd
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02961832/file/Macrowine2018_Rollero.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02961832/file/Macrowine2018_Rollero.pdf
Autor:
Seguinot, Pauline, Su, Ying, Sanchez, Isabelle, Bloem, Audrey, Brial, Pascale, Julien Ortiz, Anne, Guillamon, José-Manuel, Camarasa, Carole
Publikováno v:
International Conference in Wine Sciences Macrowine 2018
International Conference in Wine Sciences Macrowine 2018, May 2018, Saragosse, Spain
International Conference in Wine Sciences Macrowine 2018, May 2018, Saragosse, Spain
International audience; Over the past 50 years, the use of S. cerevisiae strains selected for technological traits as starter cultures allowed the control of wine fermentations. This practice is the safest way to ensure the completion of fermentation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::06b55e9536eeecb19546e15f4f0eb1e0
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958317/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02958317/document
Publikováno v:
issy 33
issy 33, Jun 2017, Cork, United Kingdom. 2017
33rd International Specialized Symposium on Yeast (ISSY33)-Exploring and Engineering Yeasts for Industrial Application
33rd International Specialized Symposium on Yeast (ISSY33)-Exploring and Engineering Yeasts for Industrial Application, Jun 2017, Cork, Ireland
issy 33, Jun 2017, Cork, United Kingdom. 2017
33rd International Specialized Symposium on Yeast (ISSY33)-Exploring and Engineering Yeasts for Industrial Application
33rd International Specialized Symposium on Yeast (ISSY33)-Exploring and Engineering Yeasts for Industrial Application, Jun 2017, Cork, Ireland
International audience; Alcoholic fermentation, an essential step of winemaking, has been mainly controlled over the past 50 yeasts through the use of selected starter cultures of S. cerevisiae. This is the safest way to ensure the completion of ferm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::056bf0a199230c2f6a86258c0f4cdf4e
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604146
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01604146