Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Julien, Louis Alex"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julien, Louis Alex
Publikováno v:
Food and Nutrition. Agrocampus Ouest; University of Reading, 2020. English. ⟨NNT : 2020NSARB339⟩
Salmonella Enteritidis is the most prevalent food-borne pathogen associated with egg-related outbreaks in the European Union. In order to colonise eggs, S. Enteritidis must resist the powerful anti-bacterial activities of egg white (EW). Possibly, th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::40fa55a1e89fd9c5985644798a496a59
https://hal.inrae.fr/tel-02965297
https://hal.inrae.fr/tel-02965297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.