Zobrazeno 1 - 10
of 584
pro vyhledávání: '"Juice clarification"'
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 44, Iss , Pp e00861- (2024)
The hydrolytic enzyme, amylase possesses wide industrial applications and its production from bacterial sources by submerged fermentation is much simplified and economical. The research aimed to characterize amylase-producing bacteria and evaluate th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ff354134c8745d0992c752bd237de07
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 36, Iss 10, Pp 103454- (2024)
Objectives: The present investigation highlights the process parameters influencing the pectinase fermentation by a newly isolated Aspergillus terreus using valorised agro-wastes and determination of the efficacy of the pectinase in grape juice clari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71779ee4d02347f2ab086494da15dbaa
Autor:
Herman, Richard Ansah a, b, Zhu, Xuan a, Ayepa, Ellen c, Khurshid, Marriam a, Zhang, Zhan-Peng a, You, Shuai a, b, Qian, Jun-Feng d, e, Wang, Jun a, b, f, ⁎
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules March 2025 292
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 110-115 (2023)
Objective: In order to solve the problem that the preparation of chitosan/montmorillonite composites by traditional mechanical stirring was time-consuming and not conducive to scale-up production. Methods: Chitosan/montmorillonite composites were pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/661722d3d9774ec6809c18cff0803728
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 117-127 (2023)
To further improve the yield of pectinase, the fermentation medium and fermentation conditions for pectinase production by Bacillus subtilis Z-5 were optimized using the response surface methodology, and the optimized pectinase was applied for the cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d186269fe384391b0558be115b40e9d
Autor:
Anderson Steyner Rozendo, Luciana Porto de Souza Vandenberghe, Patricia Beatriz Gruening de Mattos, Hervé Louis Ghislain Rogez, Carlos Ricardo Soccol
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 7, p 337 (2024)
The present work aimed to use cocoa pod husk (CPH) and its extracted pectin as a potential substrate for the production of pectinase and to test the enzyme produced in the clarification process of apple juice. CPH with a particle size of Aspergillus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19cc3422f35c462d94bed04f0d8a934c
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100830- (2023)
At presently, the catalytic activity of xylanase is sub-optimal, and the required reaction conditions are harsh. To improve its catalytic activity and stability, xylanase (XY) was chemically modified with maleic anhydride (MA). The enzymatic properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f23900c28e04b0ea7561ea3f00646bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.