Zobrazeno 1 - 10
of 229
pro vyhledávání: '"Juice Powder"'
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 24, Iss 5, Pp 1445-1455 (2024)
Significant development in antibacterial agents derived from metal nanoparticles is currently underway. One commonly employed type is silver nanoparticles (AgNPs), which display potential antibacterial activity at lower concentrations compared to oth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c737b20ac159431591ae2db4f4fc7265
Autor:
Bahar Demircan, Yakup Sedat Velioglu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 147 (2024)
In this study, fresh-cut fruit salads composed of apples, pears, kiwis, and pineapples were stored at +4 °C for 18 days under distinct conditions: non-coated (NC), chitosan-coated (CH), and bergamot juice powder extract-enriched chitosan-coated (CHB
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b9feb79fabb47d29117bbf2eb573b6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Javier Cruz-Padilla, Vondel Reyes, George Cavender, Arranee Chotiko, James Gratzek, Kevin Mis Solval
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3514 (2023)
Satsuma mandarins are good sources of vitamin C and can be used as raw materials to produce novel plant-based food ingredients including satsuma mandarin juice powders (SJP). Food powders produced via spray drying often show thermal degradation due t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2b1429b2a734a2a8a9304e5ed51a06d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.