Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Juhaimi, Fahad AL"'
Autor:
Periasamy, Vaiyapuri Subbarayan, Athinarayanan, Jegan, Al-Hadi, Ahmed M., Juhaimi, Fahad Al, Mahmoud, Mohamed H., Alshatwi, Ali A
Publikováno v:
In Environmental Toxicology and Pharmacology January 2015 39(1):176-186
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Oct2017, Vol. 119 Issue 10, pn/a-N.PAG. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohamed Ahmed, Isam A., Juhaimi, Fahad Al, Geçgel, Ümit, Özcan, Mehmet Musa, Alqah, Hesham A. S., Osman, Magdi A., Ghafoor, Kashif, Babiker, Elfadıl E.
Publikováno v:
Journal of Oleo Science; 2020, Vol. 69 Issue 11, p1381-1388, 8p
Autor:
Mohamed Ahmed, Isam A., Matthäus, Bertrand, Özcan, Mehmet Musa, Juhaimi, Fahad Al, Ghafoor, Kashif, Babiker, Elfadıl E., Osman, Magdi A., Alqah, Hesham A. S.
Publikováno v:
Journal of Oleo Science; 2020, Vol. 69 Issue 11, p1367-1371, 5p
Autor:
Babiker, Elfadıl E., Özcan, Mehmet Musa, Ghafoor, Kashif, Juhaimi, Fahad Al, Mohamed Ahmed, Isam A., Almusallam, Ibrahim A.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Oct2020, Vol. 44 Issue 10, p1-10, 10p
Autor:
Babiker, Elfadil E., Atasoy, Gülsüm, Özcan, Mehmet Musa, Juhaimi, Fahad Al, Ghafoor, Kashif, Ahmed, Isam A. Mohamed, Almusallam, Ibrahim A.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Jul2020, Vol. 44 Issue 7, p1-12, 12p
Publikováno v:
Journal of Oleo Science; 2020, Vol. 69 Issue 5, p423-428, 6p
Autor:
Juhaimi, Fahad AL1 (AUTHOR), Ghafoor, Kashif1 (AUTHOR), Özcan, Mehmet Musa2 (AUTHOR) mozcan@selcuk.edu.tr
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Feb2012, Vol. 63 Issue 1, p84-89. 6p.
Autor:
Özcan, Mehmet Musa, Uslu, Nurhan, Figueredo, Gilles, Juhaimi, Fahad Al, Ghafoor, Kashif, Babiker, Elfadıl E., Alsawmahi, Omer N., Özcan, Mustafa Mete, A., Isam, Ahmed, Mohamed
Publikováno v:
Indian Journal of Traditional Knowledge; Oct2019, Vol. 18 Issue 4, p800-804, 5p