Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Juglans sigillata"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 10-17 (2024)
Peeled iron walnut kernels (Juglans sigillata Dode cv. ‘Qianhe 7’) were studied for the changes in the contents of total phenols, total flavonoids and monomeric phenols and the activities of key enzymes associated with phenolic metabolism during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74a6d24e61724ce39e93460b16da7dc5
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 5, Pp 25-29,87 (2024)
为选择适宜的云南核桃油提取工艺,以云南主栽品种核桃为原料,分别采用液压压榨法、螺旋压榨法、水剂法制备核桃油,对比3种制油方式所得核桃油的理化指标、功能活性成分,并对比分
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65276d0a0eb940ed991ad1aba1f05d8e
Autor:
Jie Liu, Ephie A. Magige, Peng-Zhen Fan, Moses C. Wambulwa, Ya-Huang Luo, Hai-Ling Qi, Lian-Ming Gao, Richard I. Milne
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 23, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract Background Anthropogenic activities are causing unprecedented loss of genetic diversity in many species. However, the effects on genetic diversity from large-scale grafting onto wild plants of crop species are largely undetermined. Iron waln
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4784b24f29f04c8e8abd0d94c6dab40e
Autor:
袁奖娟1,郝佳波2,刘云1,冯倩2,阚欢1,陆斌2 YUAN Jiangjuan1, HAO Jiabo2, LIU Yun1, FENG Qian2, KAN Huan1, LU Bin
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 5, Pp 120-123 (2023)
为促进云南核桃品种选育和深加工产品研发,对‘娘青’‘宣红’和‘紫金’3种云南有色泡核桃仁的基本营养成分、矿物质元素、脂肪酸组成及仁衣中多酚类物质含量进行测定 。结果表明
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b9e16283fda442aad201ac331206473
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2133-2145 (2022)
Phenolic compounds are important components that affect the taste and health-care function of walnuts. And phenolic compounds in walnut (Juglans sigillata Dode. cv. ‘Qianhe 7’) pellicles at three developmental stages were explored to identify the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86a968dfb31f42f29545296e79386993
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1313 (2024)
Walnuts play a positive role in human health due to their large amounts of unsaturated fatty acids, whereas lipid oxidation can easily occur during storage. Herein, three natural antioxidants (epicatechin, sesamol, and myricetin) were added to the co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23452d95723e4859a9115822f2fab839
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 47, Iss 5, Pp 60-64 (2022)
为揭示不同品种核桃油营养成分的差异,以我国9个产地核桃样品和7个产地铁核桃样品为原料制备油脂,测定核桃油和铁核桃油的质量指标、脂肪酸组成及VE、甾醇、角鲨烯含量;对不同产地
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d90d18ecfd8c4059b75dc40f20871694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.