Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"Juan-Francisco García"'
Autor:
Ana Balseiro, Gloria Herrero-García, Juan Francisco García Marín, Ramón Balsera, Juana María Monasterio, David Cubero, Gabriel de Pedro, Álvaro Oleaga, Alberto García-Rodríguez, Israel Espinoza, Benjamín Rabanal, Gorka Aduriz, José Tuñón, Christian Gortázar, Luis José Royo
Publikováno v:
Veterinary Research, Vol 55, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Understanding mortality causes is important for the conservation of endangered species, especially in small and isolated populations inhabiting anthropized landscapes where both natural and human-caused mortality may hinder the conservation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4d8fbc62d294083b7a2fd874646a198
Publikováno v:
Valenciana, Vol 17, Iss 33, Pp 87-112 (2024)
La realización del sí mismo representa un cometido que interpela a nuestra propia identidad humana. La heterogeneidad y riqueza de las voces que hablan sobre el cómo responder a ello demandan una deliberación mesurada, tal cosa, es lo que nos pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5d56a68e8c54d49aa92c8eb9681cb88
Autor:
Rogelio Ramos, Roumen Zlatev, Benjamin Valdez, Margarita Stoytcheva, Mónica Carrillo, Juan-Francisco García
Publikováno v:
Journal of Analytical Methods in Chemistry, Vol 2013 (2013)
A virtual instrumentation (VI) system called VI localized corrosion image analyzer (LCIA) based on LabVIEW 2010 was developed allowing rapid automatic and subjective error-free determination of the pits number on large sized corroded specimens. The V
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8fca273a96249049467c630ec179ee7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 437 (2024)
In order to fully utilize the by-products of apricot kernel-debitterizing and address the chemical instability of benzaldehyde in the food industry, benzaldehyde was first prepared by adding the apricot kernel powder to degrade the amygdalin present
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3077f9ff8034fb1931e3a50deff1d4a
Autor:
Ana Balseiro, Gloria Herrero-García, Luis J. Royo, José Ángel Armenteros, José R. Altonaga, Juana M. Monasterio, Ramón Balsera, Rachel V. Pool, Juan Francisco García Marín, José Antonio Pis-Millán
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 6, Pp e17011- (2023)
Dolphins are marine mammals that often live in coastal habitats. Common causes of severe skeletal disorders among wild dolphins are congenital vertebral anomalities, collisions with sea vessels, trauma, hunting-related injury, infectious diseases, en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bb63996500f40569afc4f311afaa83e
Autor:
Qing-An Zhang, Hongrong Zheng, Junyan Lin, Guangmin Nie, Xuehui Fan, Juan Francisco García-Martín
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 95, Iss , Pp 106384- (2023)
As a promising non-thermal physical technology, ultrasound has attracted extensive attention in recent years, and has been applied to many food processing operation units, such as involving filtration, freezing, thawing, sterilization, cutting, extra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3924397b01614a50bc75f41f3872e1ae
Autor:
Juan Francisco García Nofuentes, Jorge Gabriel Molinero Sánchez, Roser Martínez Ramos e Iruela
Publikováno v:
Anuari d’Arquitectura i Societat, Iss 1, Pp 352-381 (2021)
La condición arquitectónica y sus connotaciones en otros ámbitos de la cultura, como el de la filosofía analítica, supone reto divisable a través de la figura del intelectual de la Viena del siglo XIX, Ludwig Wittgenstein. Su dedicación obsesi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0945ab0b1ea4b92887f255fbbe5dc77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.