Zobrazeno 1 - 10
of 392
pro vyhledávání: '"Juan B, Ochoa"'
Autor:
Ricardo Schilling Rosenfeld, Mariana Rubin Pezzini, Cledia Deberaldini, Gian Pietro Filippo, Mariana Albuquerque, Juan B. Ochoa Gaultier
Publikováno v:
Clinical Nutrition Open Science, Vol 52, Iss , Pp 117-127 (2023)
Summary: Background & Aims: This study aims to correlate recommended arginine doses for an immunomodulatory effect to hemodynamic changes during the first week of enteral nutrition (EN) in SARS-CoV-2 patients. Methods: This is a prospective observati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dbd48ceafa54146ad6809e7879ed8d5
Autor:
Diana Trejos, Fernando Pereira P., Angélica Pérez C., Barbosa Barbosa B., Juan B. Ochoa G., Dan Waitzberg, Bladimir Gil V., Erika Aguirre M., Mario A. Castillo B., Pizarro G. Camilo E., Nestor D. Caicedo B., Lina López, Mauricio Chona, Ninfa Cristina Correa S., Luisa F. Torres N., Martha E Muñoz P., Claudia M. Ardila M., Carolina Pinzón O., Diana P Córdoba R., Ana C. Pardo C., Vera C. Nuñez R.
Publikováno v:
Revista de Nutrición Clínica y Metabolismo (2023)
El paciente crítico tiene una pérdida de masa muscular significativa, observando frecuentemente sarcopenia en estos pacientes. Su presencia aumenta los desenlaces adversos, estancias hospitalarias, mayor riesgo de infecciones, aumento del tiempo de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/685ab35bbda9403c91ae098c22e8b1d9
Autor:
Diana Cardenas, M. Isabel T.D. Correia, Gil Hardy, Leah Gramlich, Tommy Cederholm, Annemieke Van Ginkel-Res, Wineke Remijnse, Albert Barrocas, Juan B. Ochoa Gautier, Olle Ljungqvist, Winnai Ungpinitpong, Rocco Barazzoni
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 42:909-918
Autor:
Matthew J. Dean, Juan B. Ochoa, Maria Dulfary Sanchez-Pino, Jovanny Zabaleta, Jone Garai, Luis Del Valle, Dorota Wyczechowska, Lyndsey Buckner Baiamonte, Phaethon Philbrook, Rinku Majumder, Richard S. Vander Heide, Logan Dunkenberger, Ramesh Puttalingaiah Thylur, Bobby Nossaman, W. Mark Roberts, Andrew G. Chapple, Jiande Wu, Chindo Hicks, Jack Collins, Brian Luke, Randall Johnson, Hari K. Koul, Chris A. Rees, Claudia R. Morris, Julia Garcia-Diaz, Augusto C. Ochoa
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 12 (2021)
COVID-19 ranges from asymptomatic in 35% of cases to severe in 20% of patients. Differences in the type and degree of inflammation appear to determine the severity of the disease. Recent reports show an increase in circulating monocytic-myeloid-deriv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb2df803ba8b463ba9645a7c2beb0e6b
Autor:
For Yue Tso, Salum J Lidenge, Lisa K Poppe, Phoebe B Peña, Sara R Privatt, Sydney J Bennett, John R Ngowi, Julius Mwaiselage, Michael Belshan, Jacob A Siedlik, Morgan A Raine, Juan B Ochoa, Julia Garcia-Diaz, Bobby Nossaman, Lyndsey Buckner, W Mark Roberts, Matthew J Dean, Augusto C Ochoa, John T West, Charles Wood
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 16, Iss 3, p e0247640 (2021)
BackgroundNeutralizing-antibody (nAb) is the major focus of most ongoing COVID-19 vaccine trials. However, nAb response against SARS-CoV-2, when present, decays rapidly. Given the myriad roles of antibodies in immune responses, it is possible that an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18b2d9c0886e4f2fbd6c07e0df919bed
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 41:2833-2842
Studies demonstrate that caloric restriction in the first seven days in the ICU is safe. The amount of protein that should be delivered, however, is still unclear with clinical trials suggesting mixed results. Despite some capacity to customize the d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diana Cárdenas, Maria Isabel Toulson Davisson Correia, Gil Hardy, Juan B. Ochoa, Albert Barrocas, Régis Hankard, Isabelle Hannequart, Stéphane Schneider, Charles Bermúdez, Karin Papapietro, Teresa Pounds, Cristina Cuerda, Winai Ungpinitpong, Anna–Lena du Toit, Rocco Barazzoni
Publikováno v:
Nutrition in Clinical Practice. 37:743-751
We have previously advocated that nutritional care be raised to the level of a human right, in close relationship to two well-recognized fundamental rights: the right to food and the right to health. This article aims to analyze the implication of nu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.