Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Jovcic B."'
Autor:
Begovic Jelena, Brandsma J.B., Jovcic B., Tolinacki Maja, Veljovic Katarina, Meijer W.C., Topisirovic L.
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 63, Iss 1, Pp 11-20 (2011)
Traditional Serbian cheese production has a long history and generates products with rich flavor profiles. To enable the industrial manufacture of these home-made Serbian cheeses, the lactic acid bacteria present in them needs to be characterized. Fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b364aa0d5fe45c584ee1e6174202f67
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 1 April 2015 511:393-398
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.