Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Jovanović, Rade"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bočarov-Stančić Aleksandra S., Krulj Jelena A., Maslovarić Marijana M., Bodroža-Solarov Marija I., Jovanović Rade D., Beskorovajni Radmila B., Adamović Milan J.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2021, Iss 52, Pp 189-201 (2021)
There has been worldwide an increasing interest and more strict criteria for food/feed safety including absence or reduction of the total number of microorganisms (bacteria, moulds and yeasts). Besides heavy metals, materials of biological origin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63c88d02598244139a2691189e15a6ca
Autor:
Spasevski Nedeljka, Rakita Slađana, Peulić Tatjana, Puvača Nikola, Čolović Dušica, Banjac Vojislav, Jovanović Rade
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 23, Iss 4, Pp 195-198 (2019)
In order to determine the profitability of value-added egg production, an economic analysis of the production costs incurred therein was performed. The cost of feed mixture for laying hens can be calculated as the sum of the raw material costs and th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8615ae7fe3ad493d8829ef49923af5a0
Autor:
Petrović Milica S., Cvetanović Ana S., Obradović Radmila R., Bojović Marija D., Stojković Branislava B., Burić Nina N., Živković Nikola D., Jovanović Rade S.
Publikováno v:
Acta Stomatologica Naissi, Vol 35, Iss 80, Pp 1977-1989 (2019)
Introduction: Cancer treatment, in terms of chemotherapy and radiotherapy has evolved significantly from its beginning. Both therapies, especially used in combination, had the potential to cause side effects, that potentially decrease in quality of l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed44019501cf40ee9c91bbb06b265b92
Autor:
Kokić Bojana M., Dokić Ljubica P., Čolović Radmilo R., Banjac Vojislav V., Jovanović Rade D., Popović Sanja J., Lazarević Jasmina M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 45, Iss 1, Pp 53-58 (2018)
In vitro multi-enzymatic method is a two-step procedure that uses exogenous enzymes for incubation of feed that aim to imitate digestive processes in the animal. It is used for determination of organic matter digestibility (OMD) of various feedstuffs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a16a822435744ff7954163e213fac231
Autor:
BESKOROVAJNI, Radmila1, JOVANOVIĆ, Rade1, PEZO, Lato2, POPOVIĆ, Nikola1, TOLIMIR, Nataša1, MIHAJLOVIĆ, Ljubiša3, ŠURLAN-MOMIROVIĆ, Gordana4 surlang@gmail.com
Publikováno v:
Genetika (0534-0012). 2021, Vol. 53 Issue 3, p1105-1115. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maslovarić Marijana D., Vukmirović Đuro M., Čolović Radmilo R., Spasevski Nedeljka J., Jovanović Rade D., Tolimir Nataša V.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 147-154 (2015)
Apple pomace (AP) is the main by-product of apple juice production. It is a residue after pressing of apples for juice extraction. AP is an organic material, with high moisture and sugar content, therefore its direct disposal on landfills or land spr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b6760a556124e06b1ff02b17bfe2f90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2012, Iss 43, Pp 79-91 (2012)
The international limitations imposed on the utilization of meat and bone meals in animal diets, together with the increasing demand for soybean meal, create a necessity to search for other protein sources to economically balance compound feeds. In t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51de61d9e3b44e139247e2fd63ba7fbe