Zobrazeno 1 - 10
of 1 128
pro vyhledávání: '"Jouppila, P."'
Autor:
Markus Atula, Timo Atula, Katri Aro, Heikki Irjala, Elina Halme, Anna Jouppila-Mättö, Petri Koivunen, Tommy Wilkman, Antti Mäkitie, Marko Elovainio, Laura Pulkki-Råback
Publikováno v:
BMC Cancer, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Psychosocial factors and socioeconomic status have been associated with incidence, survival, and quality of life among patients with head and neck cancer. We investigated the association between different psychosocial factors, soc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53f0923a91324a2b94e192206d2afad5
Autor:
Teguh Santoso, Thao M. Ho, Geerththana Vinothsankar, Kirsi Jouppila, Tony Chen, Adrian Owens, Masoumeh Pourseyed Lazarjani, Mustafa M. Farouk, Michelle L. Colgrave, Don Otter, Rothman Kam, Thao T. Le
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3679 (2024)
In the original publication [...]
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8a516858edf43af94c1a97c744a15f4
Autor:
Teguh Santoso, Thao M. Ho, Geerththana Vinothsankar, Kirsi Jouppila, Tony Chen, Adrian Owens, Masoumeh Pourseyed Lazarjani, Mustafa M. Farouk, Michelle L. Colgrave, Don Otter, Rothman Kam, Thao T. Le
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 13, p 2090 (2024)
Plant-based protein is considered a sustainable protein source and has increased in demand recently. However, products containing plant-based proteins require further modification to achieve the desired functionalities akin to those present in animal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ea3f0357952498b9ca78b58d41f678f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antti Knaapila, Katja Kantanen, Jose Martin Ramos-Diaz, Vieno Piironen, Mari Sandell, Kirsi Jouppila
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1444 (2024)
Faba bean is a promising source of ingredients for the production of meat analogs. However, sensory properties of faba bean, especially the bitter taste of the protein concentrate, restrict its use. Our aim was to assess the feasibility of two types
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b46598a590524715a30830dfc0981bde
Autor:
J.M. Ramos-Diaz, S. Oksanen, K. Kantanen, J.M. Edelmann, H. Suhonen, T. Sontag-Strohm, V. Piironen, K. Jouppila
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 10, Pp e20503- (2023)
Lupin is a nutritious, yet undervalued grain used as a fodder and food crop. In the present study, native lupin flour (LF), lupin protein concentrate (LPC), and lupin protein isolate (LPI) were combined (70% LPI:LPC blend ratios [30:70, 50:50, and 70
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fca2d047c5074312954f6b7a9b66bcd6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. V. V. Jouppila, J. Lehtonen, E. Seppälä, L. Puustinen, S. Oikarinen, O. H. Laitinen, M. Knip, H. Hyöty, V. P. Hytönen
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 3 (2023)
ABSTRACT Enteroviruses are a group of positive single-stranded viruses that belong to the Picornaviridae family. They regularly infect humans and cause symptoms ranging from the common cold and hand-foot-and-mouth disease to life-threatening conditio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/926c6a6c46b44938822aee8dbd10f081