Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"Joulain, Daniel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chaintreau, Alain, Cicchetti, Esmeralda, David, Nathalie, Earls, Andy, Gimeno, Pascal, Grimaud, Béatrice, Joulain, Daniel, Kupfermann, Nikolai, Kuropka, Gryta, Saltron, Frédéric, Schippa, Christine
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2011 1218(43):7869-7877
Autor:
van Beek, Teris A.1 teris.vanbeek@wur.nl, Joulain, Daniel2
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal. Jan2018, Vol. 33 Issue 1, p6-51. 46p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fuganti, Claudio, Joulain, Daniel, Maggioni, Francesco, Malpezzi, Luciana, Serra, Stefano, Vecchione, Andrea
Publikováno v:
In Tetrahedron: Asymmetry 2008 19(20):2425-2437
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2007 1150(1):37-49
Autor:
Joulain, Daniel
Publikováno v:
In Comptes rendus - Chimie November 2018 21(11):1053-1053
Autor:
Bicchi, Carlo1 carlo.bicchi@unito.it, Joulain, Daniel2
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal. Mar2018, Vol. 33 Issue 2, p133-134. 2p.
Autor:
Breme, Katharina, Fernandez, Xavier, Sarrazin, E., Brevard, Hugues, Joulain, Daniel, Tournayre, Pascal, Berdagué, Jean-Louis, Meierhenrich, Uwe
Publikováno v:
9èmes Wartburg symposium on Flavour Chemistry and Biology . 2010; 9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology, Eisenach, GBR, 2010-04-13-2010-04-16, 1-6
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology, Apr 2010, Eisenach, United Kingdom. Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, 6 p., 2010, 9èmes Wartburg symposium on Flavour Chemistry and Biology
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology
9. Wartburg symposium on flavour chemistry and biology, Apr 2010, Eisenach, United Kingdom. Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, 6 p., 2010, 9èmes Wartburg symposium on Flavour Chemistry and Biology
International audience; This paper reports on the analysis of Indian cress absolute (Tropaeolum majus L.). Indian cress is an edible cress species that belongs to the Brassicale order. Its absolute, obtained by extraction of the plant with a non-pola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::47022380f92cdb36078a793e992530bd
http://prodinra.inra.fr/record/305522
http://prodinra.inra.fr/record/305522
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.