Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Jouin, Alicia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jouin, Alicia
Condensed tannins are widely distributed in plant‐derived foods and beverages like grape, red wine, tea, apples, or even chocolate. They contribute to many organoleptic properties such as color and taste. Recently, a new condensed tannin sub-family
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::dce8b0f15dff02076dedc9cc2338021b
https://theses.hal.science/tel-03696540
https://theses.hal.science/tel-03696540
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.