Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Jouany Jean-Pierre"'
Autor:
Jouany Jean-Pierre, Newbold C Jamie, McEwan Neil R, Kwantes Michiel, Cremers Geert, de Graaf Rob M, van Alen Theo A, van der Staay Georg WM, Moon-van der Staay Seung-Yeo, Severing Edouard, van Hoek Angela HAM, Ricard Guenola, Boxma Brigitte, Michalowski Tadeusz, Pristas Peter, Huynen Martijn A, Hackstein Johannes HP
Publikováno v:
BMC Evolutionary Biology, Vol 7, Iss 1, p 230 (2007)
Abstract Background The hydrogenosomes of the anaerobic ciliate Nyctotherus ovalis show how mitochondria can evolve into hydrogenosomes because they possess a mitochondrial genome and parts of an electron-transport chain on the one hand, and a hydrog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f6742ec764b457c8c2bd93c3da2847d
Autor:
Takenaka Akio, Nsabimana Eli, Newbold Charles J, Nelson Nancy, Nagamine Takafumi, McIntosh Freda M, Michalowski Tadeusz, Mitsumori Makoto, Macheboeuf Didier, Jouany Jean-Pierre, Dutilh Bas E, McEwan Neil R, Ricard Guénola, Thomas Nadine A, Ushida Kazunari, Hackstein Johannes HP, Huynen Martijn A
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 7, Iss 1, p 22 (2006)
Abstract Background The horizontal transfer of expressed genes from Bacteria into Ciliates which live in close contact with each other in the rumen (the foregut of ruminants) was studied using ciliate Expressed Sequence Tags (ESTs). More than 4000 ES
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/343c5a1b35184821b9ec996d318452be
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique 2006 41(3):151-158
Autor:
Jouany, Jean-Pierre, Thivend, Pierre
Publikováno v:
Revue Management et Avenir. dec2008, Issue 20, p259-274. 16p. 3 Diagrams, 5 Charts, 3 Graphs.
Autor:
Jouany, Jean Pierre
Publikováno v:
Gut Efficiency; The Key Ingredient in Ruminant Production: Elevating Animal Performance and Health
Gut Efficiency; The Key Ingredient in Ruminant Production: Elevating Animal Performance and Health, Wageningen Academic Publishers, 2008, 978-90-8686-640-3; 978-90-8686-067-8
Gut Efficiency; The Key Ingredient in Ruminant Production: Elevating Animal Performance and Health, Wageningen Academic Publishers, 2008, 978-90-8686-640-3; 978-90-8686-067-8
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d9b8be9bd8b4fa26181b78f5b0b93a9
https://hal.inrae.fr/hal-02823097
https://hal.inrae.fr/hal-02823097
Autor:
Yiannikouris, Alexandros, André-Leroux, Gwenaëlle, Buléon, Alain, Jeminet, Georges, Canet, Isabelle, François, Jean, Bertin, Gérard, Jouany, Jean-Pierre
Publikováno v:
Biomacromolecules
Biomacromolecules, American Chemical Society, 2004, 5, pp.2176-2185
Biomacromolecules, American Chemical Society, 2004, 5, pp.2176-2185
The b-D-glucans from the cell wall of Saccharomyces cerevisiae have shown in vitro affinity for zearalenone. For this reason, their utilization as dietary adsorbent, to reduce the bioavailability of zearalenone, is of practical interest. Our study us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::212030a276f666010a229d018df943e9
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00136359
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00136359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.