Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Josephs, R. D."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Josephs, R. D., Bedu, M., Daireaux, A., Guo, Z., Li, Xianjiang, Gao, Y., Li, Xiuqin, Choteau, T., Martos, G., Westwood, S., Wielgosz, R. I., Li, Hongmei, Simón, M., Smersu, C. Santana, Villarreal, M., Rzeznik, M. M., Cirio, M., do Rego, E. C. P., Leal, R., Carvalho, L., Guimarães, E., Bahadoor, A., Rajotte, I., Bates, J., Melanson, J. E., Erazo, L. Morales, Ramirez, S., Gonzalez, I., Prevoo-Franzsen, D., Fernandes-Whaley, M., Marbumrung, S., Jongmesuk, P., Kankaew, P., Shearman, K., Boonyakong, C., Gokcen, T., Bilsel, M., Ozen, S. Akkus, Cea, J., Martínez, O.
Publikováno v:
Metrologia. 60:08002
Main text The CCQM-K154.c comparison was coordinated by the the Bureau International des Poids et Mesures (BIPM) and the Chinese National Institute of Metrology (NIM) on behalf of the Organic Analysis Working Group (OAWG) of the Comité Consultatif p
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 363-365.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23785382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. May2001, Vol. 18 Issue 5, p417-430. 14p. 4 Charts, 9 Graphs.
Autor:
Josephs, R. D., Li, M., Song, D., Daireaux, A., Choteau, T., Stoppacher, N., Westwood, S., Wielgosz, R., Xiao, P., Liu, Y.
Öz bulunamadı.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::32e485ca8f83cf1e12828de4f706ba4d
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/98257
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/98257
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Sep2005, Vol. 22 Issue 9, p864-874. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.