Zobrazeno 1 - 10
of 529
pro vyhledávání: '"Joseph Weil"'
Autor:
Huennekens, Joseph Weil
Publikováno v:
Cityscape, 2023 Jan 01. 25(2), 225-256.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48736628
Autor:
Davis, Jenna, Huennekens, Joseph Weil
Publikováno v:
Journal of Urban Affairs; 2024, Vol. 46 Issue 9, p1810-1836, 27p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huennekens, Joseph Weil1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the American Planning Association. 2022, Vol. 88 Issue 4, p596-597. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joseph Weil, Bruce S. Dien, Michael R. Ladisch, Nathan S. Mosier, Richard Hendrickson, Rodney J. Bothast
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Research. 41:6132-6138
The production of aldehydes that are microbial inhibitors may occur when hexoses and pentoses in an aqueous solution are exposed to temperatures above 150 °C under acidic conditions common to acid-...
Autor:
Ayda Sarikaya, Joan Goetz, Rick Hendrickson, Mark Brewer, Michael R. Ladisch, Joseph Weil, Shiang-Lan Rau, Christine M. Ladisch
Publikováno v:
Applied Biochemistry and Biotechnology. 73:1-17
The pretreatment of corn fiber using liquid water at temperatures between 220 and 260°C enhances enzymatic hydrolysis. This paper describes the laboratory reactor system currently in use for cooking of corn fiber at temperatures ranging from 200 to
Publikováno v:
Applied Biochemistry and Biotechnology. :99-111
Publikováno v:
Enzyme and Microbial Technology. 17:88-90
Recombinant technology has been employed to study the cephalosporin C pathway and enhance the activity of a rate-limiting enzyme, DAOCS, in Cephalosporium acremonium.
Publikováno v:
Enzyme and Microbial Technology. 17:85-87
The production of cephalosporin C, a β-lactam antibiotic which inhibits cell wall development in both gram-positive and gram-negative bacteria, has a well-characterized biosynthetic pathway.