Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Jose Sanchez Lopez"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Mass Spectrometry. 401:22-30
The hot-water extraction process used to make an espresso coffee is affected by a large number of factors. A proper understanding of how these factors impact the profile of the final cup is important to the quality of an espresso coffee. This work ex
Autor:
Samo Smrke, Chahan Yeretzian, Jose Sanchez Lopez, Flurin Wieland, Sandra Bongers, Thomas Koziorowski, Anita Vietri, Barbara Schönbächler, Sergio Petrozzi, Alexia N. Gloess
Publikováno v:
International Journal of Mass Spectrometry. :324-337
Coffees from different origins were roasted to different roast degrees and along varying time temperature roasting profiles. The formation of volatile organic compounds (VOCs) during roasting was analyzed on-line by proton-transfer-reaction time-of-f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry (Weinheim an der Bergstrasse, Germany). 16(21)
We have developed an analytical assay to detect the enzymatic activity of acetylcholine esterase and alkaline phosphatase based on the generation of quantum dots by enzymatic products. Acetylcholine esterase converts acetylthiocholine into thiocholin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry (Weinheim an der Bergstrasse, Germany). 15(25)
Enzymatic modulation of fluorescence: The oxidised form of the OsIII complex is fluorescent in aqueous solution, whereas the reduced OsII form shows no significant fluorescence. This universal approach can be easily adapted to follow any enzymatic re
Publikováno v:
Chemistry - A European Journal. 16:6121-6121