Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Jose Alvarez-Ramírez"'
Publikováno v:
Hybrid Advances, Vol 1, Iss , Pp 100009- (2022)
Solvent-dependent colorimetric properties of coupled plasmonic silver nanoparticles have significant interest in sensing devices for biological and environmental applications. In this work, the solvatochromism of silver-epoxy nanocomposites was studi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac63c8ec66d5445980cd699eb93e8401
Starch is one of the main staples in human food, its consumption having both positive and negative aspects. The exploration and exploitation of starches from alternative botanical sources has been increasing recently due to interest in the economic a
Publikováno v:
Next Energy, Vol 2, Iss , Pp 100074- (2024)
The interactions arising in Electrochemical Double Layer Capacitors (EDLC) made up of commercial activated carbons (DLC 50 Norit, TF-B520 and Kuraray YP-80 F), acetylene carbon black (AB) and polytetrafluoroethylene (PTFE) are analyzed with the aim o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b99470d13b54c24a3699a5f3face840
Autor:
Stefani Cortés-Camargo, Angélica Román-Guerrero, Jose Alvarez-Ramirez, Erik Alpizar-Reyes, Sandra Karina Velázquez-Gutiérrez, César Pérez-Alonso
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 5, Iss , Pp 100302- (2023)
Ionic gelation of alginate has become one of the most widely used encapsulation techniques, with the main drawback that alginate hydrogels exhibit highly porous structural networks, which promotes high rates of release of encapsulated core materials.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b99669c9dbdf4ba99eca39830733f435
Autor:
Daniel E. Garcia-Valle, Edith Agama-Acevedo, Maria del Carmen Nuñez-Santiago, José Alvarez-Ramirez, Luis A. Bello-Pérez
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 80, Iss , Pp 104441- (2021)
Non-conventional flours from unripe fruits and pseudocereals have potential as functional ingredients given their high protein contents and antioxidant activity. Pregelatinized starch and flours are increasingly used in gluten-free foods and as fat s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/deb23e23fa494085a1f596b945759290
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.