Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"José-María Hernandez"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cárdenas-Montes, Miguel, Méndez-Jiménez, Iván, Rodríguez-Vázquez, Juan José, Calama, José María Hernández
In this report, some cosmological correlation functions are used to evaluate the differential performance between C2075 and P100 GPU cards. In the past, the correlation functions used in this work have been widely studied and exploited on some previo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1709.03264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of World History, 2019 Sep 01. 30(3), 393-414.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26787623
Autor:
Laya, Teresa Jesús Agra, Ojembarrena, Almudena Alonso, Sanz, Israel Anquela, Cuevas, Yolanda Armendáriz, Alfonso, Cristina Barcelona, Mosquera, José Beceiro, Caamaño, María Bengoa, Sendín, Elena Bergón, Vilaplana, Lucía Cabanillas, González, Fernando Cabañas, Cogul, Eva Capdevila, Lax, Javier Casanovas, Badía, María Cernada, Cotallo, Gil Daniel Coto, Suárez, Pilar Adelaida Crespo, Terán, María Isabel de las Cuevas, Comeche, Laura Domingo, Martín, Izaskun Dorronsoro, Lorenzo, Pilar Espiño, Bellart, Marta Estalella, Capell, Francisco Javier Estañ, Colomer, Belén Fernández, Trisac, José Luis Fernández, Pradel, Zenaida Galve, Cabezas, Miguel Ángel García, Franco, María García, García, María Jesús García, Rodríguez, Victoria Eugenia García, Mozo, Rafael García, Sánchez, Rubén García, Rodrigo, Fermín García-Muñoz, Esteban, Silvia Garrido, Armengod, Carmen González, Carretero, Paloma González, López, María González, Asencio, María Mercedes Granero, Hernández, José María Hernández, López, María Elena Infante, Sebastián, Ana Irasarri, Parrilla, Francisco J Jiménez, Parrilla, Pedro J Jiménez, Aristizabal, María Isabel Larburu, Azorín, Manuela López, Goya, Juan María López de Heredia, Oliva, Jesús Cecilio López-Menchero, Lagares, Salud Luna, Pérez, Carmen Luz Marrero, Tallo, Emilia María Martínez, Gutiérrez, Andrés Martínez, Jiménez, María Dolores Martínez, Fernández, María de los Ángeles Martínez, Ruiz, Raquel Mendiola, Miralles, María Leticia Millán, Vives, Alicia Mirada, Cabrillana, Jesús Molina, Calderón, Elisenda Moliner, Arnal, Icíar Olabarrieta, Delgado, Antonio Pavón, Legorburu, Alberto Pérez, Muñuzuri, Alejandro Pérez, Pisón, Raquel Pinillos, Gracia, Segundo Rite, Rodríguez, Sonia M Rivero, Blanco, Silvia Rodríguez, Modamio, Gerardo Romera, Roigés, María Dolors Salvia, Fernández, Mario Sánchez, Arenas, Antonio Segado, Mir, Eduard Solé, Busselo, Itziar Sota, Fernández, Joaquín Suárez, Fargueta, José Luis Tarazona, Tripodi, Cinzia, Faci, María Purificación Ventura, González., Javier Vilas, Madrid-Aguilar, Marisela, López-Herrera, María Cruz, Pérez-López, Javier, Escudero-Argaluza, Julene, Santesteban-Otazu, Elena, Piening, Brar, Villate-Navarro, José Ignacio, Pijoán-Zubizarreta, José Ignacio
Publikováno v:
In Anales de Pediatría (English Edition) July 2019 91(1):3-12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
García, Erika Muñoz, Rodríguez, Paula Hernández, García, Manuel Muñoz, García, Antonio J. Muñoz, Briales, Juan H. Alonso, García, José María Hernández
Publikováno v:
In Manual de tratamiento percutáneo de la estenosis aórtica Edition: Second Edition. 2022:152-172
Publikováno v:
Cinémas d'Amérique Latine, 1999 Jan 01(7), 103-112.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42598729
Food production, particularly animal protein production, is ever evolving. In adaptation to change, producers are required to push the boundaries of productivity, efficiency, and the minimization of food waste by driving increasing standards in anima
Food production, particularly animal protein production, is changing. While productivity, efficiency and food quality continue to be of vital importance, there is increasing pressure on producers to prioritize sustainability and animal health and wel