Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"José Mancheno"'
Autor:
Albrecht Benzing, Hans-Peter Piepho, Waqas Ahmed Malik, Maria R. Finckh, Manuel Mittelhammer, Dominic Strempel, Johannes Jaschik, Jochen Neuendorff, Liliana Guamán, José Mancheno, Luis Melo, Omar Pavón, Roberto Cangahuamín, Juan-Carlos Ullauri
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Abstract Pesticide residues are much lower in organic than in conventional food. The article summarizes the available residue data from the EU and the U.S. organic market. Differences between samples from several sources suggest that organic products
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1975fe9d4c64410a594f0afcf980600
Autor:
Albrecht Benzing, Hans-Peter Piepho, Waqas Ahmed Malik, Maria R. Finckh, Manuel Mittelhammer, Dominic Strempel, Johannes Jaschik, Jochen Neuendorff, Liliana Guamán, José Mancheno, Luis Melo, Omar Pavón, Roberto Cangahuamín, Juan-Carlos Ullauri
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-2 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85b437a3917542449e4c7c4dc4069d77
Autor:
Albrecht Benzing, Hans-Peter Piepho, Waqas Ahmed Malik, Maria R. Finckh, Manuel Mittelhammer, Dominic Strempel, Johannes Jaschik, Jochen Neuendorff, Liliana Guamán, José Mancheno, Luis Melo, Omar Pavón, Roberto Cangahuamín, Juan-Carlos Ullauri
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-2 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6da0b4f435764d1d8c435eeb32d645c8
Autor:
José Mancheno, Omar Pavón, Hans-Peter Piepho, Jochen Neuendorff, Maria R. Finckh, Waqas Ahmed Malik, Dominic Strempel, Manuel Mittelhammer, Roberto Cangahuamín, Juan-Carlos Ullauri, Luis Melo, Liliana Guamán, Albrecht Benzing, Johannes Jaschik
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Pesticide residues are much lower in organic than in conventional food. The article summarizes the available residue data from the EU and the U.S. organic market. Differences between samples from several sources suggest that organic products are decl
Autor:
Johannes Jaschik, Liliana Guamán, Omar Pavón, Jochen Neuendorff, Juan-Carlos Ullauri, Manuel Mittelhammer, Maria R. Finckh, José Mancheno, Roberto Cangahuamín, Dominic Strempel, Waqas Ahmed Malik, Luis Melo, Hans-Peter Piepho, Albrecht Benzing
Residues of pesticides not allowed in organic farming are often found in organic food. A large number of samples are being tested by organic certifiers, but the sampling methods often do not allow to determine if such residues stem from prohibited pe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8f6cca44fcaf8f8a927451b3feb3bc0a
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-357778/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-357778/v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.