Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Jorge Guevara V"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 10 of 12 pro vyhledávání: '"Jorge Guevara V"'
1
Efecto de la inclusión de probiótico, prebiótico y simbiótico en la dieta sobre los parámetros productivos del cuy (Cavia porcellus)
Autor: Ronald Jiménez A, Jorge Guevara V, Sandra Bezada Q, Ana Asencios M, Cynthia Valdizán G, Fernando Carcelén C, Miguel Ara G.
Publikováno v: Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú, Volume: 30, Issue: 2, Pages: 590-597, Published: APR 2019
El presente estudio evaluó el efecto de la inclusión de probiótico, prebiótico y la combinación de ambos (simbiótico) en la dieta sobre los parámetros productivos del cuy (Cavia porcellus). Se seleccionaron 50 cuyes machos de 3 días de edad d
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2f969026aa354c502f4f9aed3fbd9046
https://doi.org/10.15381/rivep.v30i2.16071
Zobrazit plný text záznamu
2
Effect of probiotics administration at different levels on the productive parameters of guinea pigs for fattening (Cavia porcellus)
Autor: Fernando Carcelen, Miguel Angel Ara, Sandra Bezada, Sofía López, Melissa López, Rocío Sandoval-Monzón, Jorge Guevara V, Luis Felipe Ruiz-García, Felipe San Martín
Publikováno v: Open Veterinary Journal, Vol 11, Iss 2, Pp 222-227 (2021)
Background For more than 50 years, antibiotics have been used to maintain animal welfare and improve efficiency. Recently, antibiotics were found in the muscle, liver, and kidney of guinea pig carcasses put up for sale and human consumption, which is
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9972300993e024c98f020384e2a3e5f9
https://doi.org/10.5455/ovj.2021.v11.i2.6
Zobrazit plný text záznamu
3
Efecto de la inclusión de diferentes niveles de probiótico sobre los parámetros productivos y morfología intestinal en cuyes de engorde (Cavia porcellus)
Autor: Rosa Perales C., Felipe San Martín H., Gilberto Santillán A., Fernando Carcelén C, Ronald Jiménez A, Miguel Ara G., Jorge Guevara V, Sandra Bezada Q, Ana Asencios M
Publikováno v: Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú; Vol 31 No 3 (2020); e18735
Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú; Vol. 31 Núm. 3 (2020); e18735
The aim of this study was to evaluate the effect of increasing levels of probiotic as zinc-bacitracin substitutes in the productive performance and intestinal morphology of fattening guinea pigs. Fifty weaned male guinea pigs were randomly distribute
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::234a0c8216516c70f477ba291f7f54a3
https://doi.org/10.15381/rivep.v31i3.18735
Zobrazit plný text záznamu
4
Prediction of Chemical Composition and Neutral Detergent Fibre of Italian Ryegrass (Lolium multiflorum LAM) by Near Infrared Spectroscopy (NIRS)
Autor: Christian López L, Sandra Bezada Q, Víctor Vélez M., Virginia Rivadeneira, Oscar Espezúa F, Fernando Carcelén C, Jorge Guevara V, Teresa Arbaiza F., Jean Rojas E, Felipe San Martín H.
Publikováno v: Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú, Volume: 28, Issue: 3, Pages: 538-548, Published: JUL 2017
El objetivo del presente estudio fue generar ecuaciones de calibración que permitan predecir la composición químico nutricional de la especie forrajera rye grass italiano (RG) (Lolium multiflorum Lam) mediante la técnica de Espectroscopía de Ref
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2beabe6e16fc4a0ea0a0c847776e2eca
http://www.scielo.org.pe/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1609-91172017000300007&lng=en&tlng=en
Zobrazit plný text záznamu
5
Akademický článek
Comportamiento productivo de cuyes (Cavia porcellus) de engorde suplementados con tres niveles de butirato de sodio en la dieta. (Spanish)
Autor: Isabel, Guzmán G., Fernando, Carcelén C., Miguel, Ara G., Ronald, Jiménez A., Sandra, Bezada Q., Jorge, Guevara V., Ana, Asencios M.
Publikováno v: Revista de Investigaciones Veterinarias del Peru; jul-set2019, Vol. 30 Issue 3, p1092-1098, 7p
Zobrazit plný text záznamu
6
Enriquecimiento de la carne de cuy (Cavia porcellus) con ácidos grasos Omega-3 mediante dietas con aceite de pescado y semillas de Sacha Inchi (Plukenetia volubilis)
Autor: Jorge Guevara V, Luis Seminario S, Sergio Rojas M, Fernando Carcelén C
Publikováno v: Universidad Nacional Agraria La Molina
Repositorio institucional-UNALM
UNALM-Institucional
instacron:UNALM
Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú, Volume: 27, Issue: 1, Pages: 45-50, Published: JAN 2016
Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú; Vol 27 No 1 (2016); 45-50
Revista de Investigaciones Veterinarias del Perú; Vol. 27 Núm. 1 (2016); 45-50
El objetivo del estudio fue enriquecer la carne de cuy (Cavia porcellus) con ácidos grasos omega-3 mediante el uso de dietas con fuentes de omega-3. Se utilizaron 48 cuyes machos de 42 días de edad y peso inicial de 615 g. Los cuyes se asignaron al
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d3b1cb0466ce81fe437ffc51eedb6122
Zobrazit plný text záznamu
7
Akademický článek
Inclusion of different levels of inulin on productive parameters and intestinal morphology in fattening guinea pigs (Cavia porcellus)
Autor: Fernando Carcelén Cáceres, Felipe San Martín Howard, Miguel Ara Gómez, Sandra Bezada Quintana, Ana Asencios Méndez, Luis Ruiz-García, Rocío Sandoval-Monzón, Ronald Jiménez Aliaga, Rosa Perales Camacho, Gilberto Santillán Altamirano, Jorge Guevara Vásquez
Publikováno v: Ciência Rural, Vol 51, Iss 11 (2021)
ABSTRACT: This study evaluated the effect of the three inulin levels (0.1%, 0.2%, 0.4%) supplemented as a substitute for an antibiotic growth promoter (AGP, zinc bacitracin) and control in guinea pigs raised for human consumption. Fifty 14-day-old ma
Externí odkaz: https://doaj.org/article/ca68c030edaa4bce9571df9ab526a29d
Zobrazit plný text záznamu
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
  • 1
  • 2
  • Další »
  • [2]

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 7 Akademické články
  • 9 guinea pig
  • 6 probiotic
  • 5 general veterinary
  • 4 biology
  • 3 animal science
  • 3 intestinal morphology
  • 3 peru
  • 3 productive parameters
  • 2 biology.organism_classification
  • 2 cuy
  • 2 dha
  • 2 epa
  • 2 fatty acids
  • 2 feed conversion ratio
  • 2 law
  • 2 law.invention
  • 2 medicine
  • 2 medicine.symptom
  • 2 omega 3
  • 2 prebiotic
  • 2 probiotico
  • 2 productivity
  • 2 symbiotic
  • 2 weight gain
  • 1 aceite de pescado
  • 1 acidos grasos
  • 1 acidos grasos esenciales
  • 1 acidos grasos poliinsaturados
  • 1 agriculture
  • 1 agriculture (general)
  • 1 alimentacion de los animales
  • 1 analisis proximal
  • 1 calibracion
  • 1 calibration
  • 1 calibration and validation
  • 1 cavia
  • 1 coefficient of determination
  • 1 completely randomized design
  • 1 consumo de alimentos
  • 1 correlation coefficient
  • 1 crude fibre
  • 1 crypt
  • 1 cuyes
  • 1 dieta
  • 1 digestive system
  • 1 digestive, oral, and skin physiology
  • 1 dry matter
  • 1 duodenum
  • 1 food science
  • 1 ganancia de peso
  • 6 universidad nacional mayor de san marcos
  • 2 universidad nacional mayor de san marcos, vicerectorado de investigacion
  • 1 scopemed
  • 1 universidad nacional mayor de san marcos (unmsm)
  • 1 universidad nacional mayor de san marcos. facultad de medicina veterinaria
  • 1 universidade federal de santa maria
  • 8 revista de investigaciones veterinarias del peru
  • 1 ciencia rural
  • 1 open veterinary journal
  • 5 Scopus®
  • 5 OpenAIRE
  • 1 Complementary Index
  • 1 Directory of Open Access Journals

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......