Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Jooste, A. M."'
Publikováno v:
Diversity and Distributions, 2020 Dec 01. 26(12), 1825-1832.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26946074
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jooste, Susina M.
Thesis (MEd (Curriculum Studies)--University of Stellenbosch, 2007.
Culinary studies is a relatively young and unfamiliar field of study which engages the application of life and natural sciences, business and technology in a food-specific envir
Culinary studies is a relatively young and unfamiliar field of study which engages the application of life and natural sciences, business and technology in a food-specific envir
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10019.1/2083
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jooste, Alarik M.1, Du Preez, Louis H.2 drklhdp@puk.ac.za., Carr, James A.2, Kendall, John P.3, Gross, Timothy S.4, Kendall, Ronald J.5, Smith, ernest E.6, Van Der Kraank, Glen L.7, Solomono, Keith R.8
Publikováno v:
Environmental Science & Technology. 7/15/2005, Vol. 39 Issue 14, p5255-5261. 7p.