Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Jood, Sudesh"'
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Sep2024, Vol. 43 Issue 3, p496-500. 5p.
Publikováno v:
British Food Journal, 2011, Vol. 113, Issue 4, pp. 470-481.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070701111123952
Autor:
Grewal, Antu, Jood, Sudesh
Publikováno v:
British Food Journal, 2009, Vol. 111, Issue 3, pp. 235-242.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070700910941444
Autor:
Hooda, Shalini, Jood, Sudesh
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2005, Vol. 35, Issue 4, pp. 229-242.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346650510605621
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jood Sudesh, Beniwal Priyanka
Publikováno v:
International Journal of Advanced Nutritional and Health Science. 3:109-115
A popular fermented product, dosa was prepared by incorporating bengal gram seed coat, a by-product of legume milling industry at 5, 10 and 15% levels. On the basis of sensory evaluation, the 5% bengal gram seed coat substituted dosa was analyzed for
Autor:
Beniwal, Priyanka1 priya.bnwl@gmail.com, Jood, Sudesh2
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. 12/01/2014, p307-310. 4p. 4 Diagrams, 2 Graphs.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2001 14(6):591-600
Autor:
Saharan, Vatsala, Jood, Sudesh
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Mar2021, Vol. 58 Issue 3, p978-984, 7p
Autor:
Choudhary, Honey1, Jood, Sudesh1 ramjood@rediffmail.com
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. 06/01/2013, p120-125. 6p. 4 Charts.