Zobrazeno 1 - 10
of 423
pro vyhledávání: '"Jongh, H. H. J."'
Autor:
Allameh, Ameneh1 (AUTHOR), Fazel, Mohammad1 (AUTHOR), Sheikhan, Nafisehsadat2 (AUTHOR) ns_sheikhan@yahoo.com, Goli, Mohammad3 (AUTHOR), Wilkins, Charles (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Analytical Chemistry. 10/23/2024, Vol. 2024, p1-11. 11p.
Autor:
Li Q; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China.; School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China., Hua Y; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China.; School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China., Li X; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China.; School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China., Kong X; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China.; School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China., Zhang C; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China.; School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China., Chen Y; State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China.; School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, P. R. China.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Dec 01. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 01.
Autor:
Apostolovic, D., Dragana Stanic-Vucinic, Jong, G. A. H., Nordlee, J. A., Baumert, J. L., Taylor, S. L., Clua, Garrido N., Velickovic, Cirkovic T., Jongh, H. H. J., Koppelman, S. J.
Publikováno v:
Allergy
ResearcherID
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::53d157d6dfa4825b17e2f3280ff03de4
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1837
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1837
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bashash M; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Ferdowsi University of Mashhad (FUM), Mashhad, Iran., Wang-Pruski G; Department of Plant, Food, and Environmental Sciences, Faculty of Agriculture, Dalhousie University, Truro, Nova Scotia, Canada., He QS; Department of Engineering, Faculty of Agriculture, Dalhousie University, Truro, Nova Scotia, Canada., Sun X; Department of Plant, Food, and Environmental Sciences, Faculty of Agriculture, Dalhousie University, Truro, Nova Scotia, Canada.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 Sep; Vol. 23 (5), pp. e70007.
Autor:
Principato L; DiSTAS-Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, Italy., Carullo D; DiSTAS-Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, Italy., Gruppi A; DiSTAS-Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, Italy., Lambri M; DiSTAS-Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, Italy., Bassani A; DiSTAS-Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, Italy., Spigno G; DiSTAS-Department for Sustainable Food Process, Università Cattolica del Sacro Cuore, Piacenza, Italy.
Publikováno v:
Journal of texture studies [J Texture Stud] 2024 Aug; Vol. 55 (4), pp. e12850.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.