Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Jon M. Faubion"'
Publikováno v:
Breakfast Cereals and How They Are Made
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::acc6128daf5ecaeedcfc55e8504b9028
https://doi.org/10.1094/1891127152.001
https://doi.org/10.1094/1891127152.001
Autor:
Gail Berry, Jon M. Faubion, Lloyd W. Roonei, Lazaro Gonzalez Palacios, Vincent E. Sweat, J. O. Akingbala
Publikováno v:
Transactions of the ASAE. 27:1960-1963
THE energy of gelatinization was determined for two sorghum starches and a corn starch as a function of starch concentration in water using a Differential Scanning Calorimeter with a scanning rate of 10°C/min. The gelatinization temperature range fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.