Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Jokovic, Natasa"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stojanović-Radić, Zorica, Pejčić, Milica, Joković, Nataša, Jokanović, Marija, Ivić, Maja, Šojić, Branislav, Škaljac, Snežana, Stojanović, Predrag, Mihajilov-Krstev, Tatjana
Publikováno v:
In Food Control August 2018 90:332-343
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kostić, Milan D., Veličković, Ana V., Joković, Nataša M., Stamenković, Olivera S., Veljković, Vlada B.
Publikováno v:
In Waste Management February 2016 48:619-629
Autor:
Stamenković, Olivera S., Veličković, Ana V., Kostić, Milan D., Joković, Nataša M., Rajković, Katarina M., Milić, Petar S., Veljković, Vlada B.
Publikováno v:
In Energy Conversion and Management October 2015 103:235-243
Autor:
Kostić, Milan D., Joković, Nataša M., Stamenković, Olivera S., Rajković, Katarina M., Milić, Petar S., Veljković, Vlada B.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products January 2014 52:679-686
Autor:
Kostić, Milan D., Joković, Nataša M., Stamenković, Olivera S., Rajković, Katarina M., Milić, Petar S., Veljković, Vlada B.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products July 2013 48:133-143
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 63, Iss 1, Pp 1-10 (2011)
Two hundred thirteen non-starter lactic acid bacteria isolated from Radan cheese during ripening were identified with both a classical biochemical test and rep-PCR with (GTG)5 primer. For most isolates, which belong to the Lactococcus lactis subsp. l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe263b77d4e4377ab0871ba51560a20
Autor:
Jokovic, Natasa, Nikolic, Milica, Begovic, Jelena, Jovcic, Branko, Savic, Dragisa, Topisirovic, Ljubisa
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 127(3):305-311