Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"Johnstone, A.M."'
Autor:
Charbonnier, L., van Meer, F., Johnstone, A.M., Crabtree, D., Buosi, W., Manios, Y., Androutsos, O., Giannopoulou, A., Viergever, M.A., Smeets, P.A.M.
Publikováno v:
In NeuroImage 1 May 2018 171:246-255
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charbonnier, L., van Meer, F., Johnstone, A.M., Crabtree, D., Buosi, W., Manios, Y., Androutsos, O., Giannopoulou, A., Viergever, M.A., Smeets, P.A.M.
Publikováno v:
In NeuroImage June 2021 233
Autor:
Green, M.A., Watson, A.W., Brunstrom, J.M., Corfe, B.M., Johnstone, A.M., Williams, E.A., Stevenson, E.
Publikováno v:
Nutrition Journal
Background\ud \ud Our ability to understand population-level dietary intake patterns is dependent on having access to high quality data. Diet surveys are common diet assessment methods, but can be limited by bias associated with under-reporting. Food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::7d35ca68584aa3e49ed5f26b829a2f6a
Autor:
Morris, S., Cater, J.D., Green, M.A., Johnstone, A.M., Brunstrom, J.M., Stevenson, E.J., Williams, E.A., Corfe, B.M.
The current dietary recommendation for protein intake in the UK is 0.75 g/kg/day, however, this population-wide recommendation does not necessarily reflect altered requirements for older adults to maintain muscle protein synthesis, nor does it encomp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::12e497fae57e7cebc8c590bea25f77f8
https://eprints.whiterose.ac.uk/158775/1/geriatrics-05-00006-v2.pdf
https://eprints.whiterose.ac.uk/158775/1/geriatrics-05-00006-v2.pdf
Autor:
Stevenson, E.J., Watson, A.W., Brunstrom, J.M., Corfe, B.M., Green, M.A., Johnstone, A.M., Williams, E.A.
Publikováno v:
Nutrition Bulletin
‘Ageing well’ has been highlighted as an important research area by the World Health Organization. In the UK, healthy ageing has been identified as a priority research area by multiple Research Councils and is a key NHS priority. Sarcopaenia, the