Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Johnston, Gretchen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qi Liu, Jing Wang, Yue Zhao, Chung-I Li, Stengel, Kristy R., Acharya, Pankaj, Johnston, Gretchen, Hiebert, Scott W., Yu Shyr
Publikováno v:
Nucleic Acids Research; 7/27/2017, Vol. 45 Issue 13, p1-12, 12p
Bread producers are taking advantage of healthy feeding habits by developing new "low carbohydrate" products to entice customers. These low carbohydrate breads are generally more expensive than conventional types. This study tests the hypothesis that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______645::e2937f2c2e180768c0a490bfa726841a
http://purl.umn.edu/19428
http://purl.umn.edu/19428