Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Johnston, Alie J."'
Autor:
Johnston, Alie J.1, Mollard, Rebecca C.1,2, Dandeneau, Dianna1,3, MacKay, Dylan S.2,4 dylan.mackay@umanitoba.ca, Ames, Nancy3,5, Curran, Julianne4, Bouchard, Danielle R.5,6, Jones, Peter J.1,6
Publikováno v:
Applied Physiology, Nutrition & Metabolism. 2021, Vol. 46 Issue 9, p1126-1132. 7p. 5 Charts, 2 Graphs.
Autor:
Johnston, Alie J.1, Mollard, Rebecca C.1,2, Dandeneau, Dianna1,3, MacKay, Dylan S.2,4 dylan.mackay@umanitoba.ca, Ames, Nancy3,5, Curran, Julianne4,6, Bouchard, Danielle R.1,5, Jones, Peter J.1,6
Publikováno v:
Applied Physiology, Nutrition & Metabolism. 2021, Vol. 46 Issue 7, p704-710. 7p.
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Encyclopedia of Food Chemistry, Three Volume Set is the ideal primer for food scientists, researchers, students and young professionals who want to acquaint themselves with food chemistry. Well-organized, clearly written, and abundantly referenced, t