Zobrazeno 1 - 10
of 717
pro vyhledávání: '"Johnson Te"'
Autor:
Martin A. Javors, Nguyen T, Qian Zhang, Zackary Valenti, Benjamin F. Miller, Murrell, Kail Te, Johnson Te, Kelly S. Santangelo, Andrie Km, Brooks M. Hybertson, Joe M. McCord, Karyn L. Hamilton, Martinez R, Robert V. Musci, Joseph L. Sanford, Maryam F. Afzali, Maureen A. Walsh
Musculoskeletal dysfunction is an age-related syndrome associated with impaired mitochondrial function and proteostasis. However, few interventions have tested targeting two drivers of musculoskeletal decline. Nuclear factor erythroid 2-related facto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f4aeadfba6ebc52d4dea17041a8dcbd0
https://doi.org/10.1101/2021.06.11.448143
https://doi.org/10.1101/2021.06.11.448143
PurposeTo compare the effects of purported cognitive enhancing dietary bioactive ingredients on subjective and objective measures of cognitive and motor performance during a first-person shooter video game.MethodsUsing a placebo-controlled crossover
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b496cdca4155dd3dfea918065f13f6b8
https://doi.org/10.1101/2021.04.21.440794
https://doi.org/10.1101/2021.04.21.440794
Geochronological data from zircon in Archean tonalite–trondhjemite–granodiorite (TTG) gneisses are commonly difficult to interpret. A notable example is the TTG gneisses from the Lewisian Gneiss Complex, northwest Scotland, which have metamorphic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5df13dd63ab7db3ec050c6df9406e32c
Publikováno v:
International Journal of Wine Research, Vol 2015, Iss default, Pp 83-92 (2015)
Yaelle Saltman, Trent E Johnson, Kerry L Wilkinson, Susan EP Bastian Department of Wine and Food, School of Agriculture, Food and Wine, The University of Adelaide, Waite Campus, Adelaide, SA, Australia. Abstract: Additives are routinely used in food
Publikováno v:
International Journal of Wine Research, Vol 2014, Iss default, Pp 21-30 (2014)
Anna M Crump,1 Trent E Johnson,1 Susan EP Bastian,1 Johan Bruwer,1,2 Kerry L Wilkinson1 1School of Agriculture, Food and Wine, The University of Adelaide, Glen Osmond, SA, Australia; 2Ehrenberg-Bass Institute, The University of South Australia, Adela
Publikováno v:
SCIENCE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______330::1abc8fc01d0e16536837ffdec3405855
https://biblio.ugent.be/publication/322917
https://biblio.ugent.be/publication/322917
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.