Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Johnson, Stuart Keith"'
Autor:
Nguyen, Duc Doan, Busetti, Francesco, Smolenski, Grant, Johnson, Stuart Keith, Solah, Vicky Ann
Publikováno v:
In LWT January 2021 136 Part 1
Autor:
Nguyen, Duc Doan, Solah, Vicky Ann, Johnson, Stuart Keith, Nguyen, Hoang Anh, Nguyen, Thi Lam Doan, Tran, Thi Lan Huong, Mai, Thi Khuyen, Busetti, Francesco
Publikováno v:
In LWT August 2019 111:465-469
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 3 January 2019 243:125-130
Publikováno v:
In Food Research International April 2018 106:98-104
Autor:
Johnson, Stuart Keith
The widespread use of non-meat protein in meat products necessitates a method for the robust, unequivocal quantification of meat in foods. Protein-bound levels of the co- or post-translationally modified amino acid, 3- methylhistidine, virtually uniq
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.384605
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.