Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"John L. Cavallo"'
Publikováno v:
Colloids and Surfaces. 46:193-201
Interfacial characteristics of octadecyldimethylamine oxide, sodium octadecyl sulfate, their 1:1 combination, and their duplex films with straight chain hydrocarbons containing 12 to 16 carbon atoms were studied, based on the duplex film approach to
SUMMARY This paper provides a method for fixing volatile oils/flavor ingredients in the form of droplets in homogeneous high density glassy substrates produced via a continuous melt extrusion process. The substrates required for this process consist
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c977d0e8f4591413ac234da84b2243ff
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-88834-1.50059-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-444-88834-1.50059-4
Autor:
John L. Cavallo, Henri L. Rosano
Publikováno v:
The Journal of Physical Chemistry. 90:6817-6821
The vapor pressure of an oil in water microemulsion system consisting of octane/sodium cetyl sulfate (SCS)/5% NaCl + 0.01 N NaOH (pH 11.2) titrated to clarity with dodecyldimethylamine oxide (DDAO) was determined as a function of increasing volume of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YU LIYI, CAVALLO, JOHN L.
Publikováno v:
Perfumer & Flavorist; Sep2018, Vol. 43 Issue 9, p38-51, 12p
Publikováno v:
Processing (08968659). Aug2008, Vol. 21 Issue 8, p22-28. 6p. 13 Color Photographs.
Autor:
Cavallo, Dr. John L.
Publikováno v:
Beverage Industry. Sep2000, Vol. 91 Issue 9, p75. 2p.
Publikováno v:
Processing (08968659). Aug2008, Vol. 21 Issue 8, p20-21. 2p. 3 Color Photographs.
Autor:
G. Charalambous
This volume brings together 63 papers dealing with chemical, biochemical, sensory, microbiological, nutritional, technological and analytical aspects of foods for human consumption. The information presented is of considerable interest to all researc