Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"John, Gernot"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maschke, Rüdiger W.1 (AUTHOR) ruediger.maschke@zhaw.ch, John, Gernot T.2 (AUTHOR), Eibl, Dieter1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chemie Ingenieur Technik (CIT). Dec2022, Vol. 94 Issue 12, p1995-2001. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Glauche, Florian, John, Gernot T., Arain, Sarina, Knepper, Andreas, Neubauer, Antje, Goelling, Detlef, Lang, Christine, Violet, Norman, King, Rudibert, Neubauer, Peter *
Publikováno v:
In SLAS Technology August 2015 20(4):438-446
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Shaken Erlenmeyer flasks are a commonly used cultivation system in biotechnology and are regularly employed in early-stage process development (e.g., inoculum production, media development, and strain characterization). However, they are mostly used
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3760::8e5e138aab48acb41fc209de61e60a5b
https://hdl.handle.net/11475/26859
https://hdl.handle.net/11475/26859
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.