Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Joensen, Hóraldur"'
Autor:
Pampoulie, Christophe, Slotte, Aril, Óskarsson, Guðmundur J., Helyar, Sarah J., Jónsson, Ásbjörn, Ólafsdóttir, Guðbjörg, Skírnisdóttir, Sigurlaug, Libungan, Lísa Anne, Jacobsen, Jan Arge, Joensen, Hóraldur, Nielsen, Henrik Hauch, Sigurðsson, Sindri Karl, Daníelsdóttir, Anna Kristin
Publikováno v:
Marine Ecology Progress Series, 2015 Mar 01. 522, 219-230.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24895104
Autor:
Gislason, David, Heylar, Sarah, Óskarsson, Guðmundur, Ólafsdóttir, Guðbjörg, Slotte, Aril, Jansen, Teunis, Jacobsen, Jan, Ólafsson, Kristinn, Skirnisdottir, Sigurlaug, Dahle, Geir, Siegstad, Helle, Joensen, Hóraldur, Curti, Kiersten, Grégoire, François, Masse, Jacques, Sveinsson, Sæmundur, Daníelsdóttir, Anna, Pampoulie, Christophe
Microsatellite data for Atlantic Mackerel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::268358c16a240e3d4b9d415a5b99f1bb
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2006 1104(1):291-298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture International; Oct2017, Vol. 25 Issue 5, p1813-1819, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eysturskarð, Jonhard, Haug, Ingvild J., Ulset, Ann-Sissel, Joensen, Hóraldur, Draget, Kurt I.
Publikováno v:
Food Biophysics; Mar2010, Vol. 5 Issue 1, p9-16, 8p, 2 Diagrams, 2 Charts, 4 Graphs