Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Joana, Bastos"'
Autor:
Vaz-Moreira, Ivone, D'Arnese, Angelo, Knoll, Maurice, Teixeira, A. Margarida, Barbosa, Joana Bastos, Teixeira, Paula, Manaia, Célia M.
Publikováno v:
In Environmental Pollution 1 January 2025 364 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology, Vol 13, Iss 1, p 59 (2024)
The survival and spread of foodborne and nosocomial-associated bacteria through high-touch surfaces or contamination-prone sites, in either healthcare, domestic or food industry settings, are not always prevented by the employment of sanitary hygiene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6732ae80204643bb8b130de01da4f0ee
Autor:
Joana Bastos Fernandes, Paulo Cadete Ferrão, José Dinis Silvestre, António Aguiar Costa, Verena Göswein
Publikováno v:
Acta Polytechnica CTU Proceedings, Vol 38, Pp 599–605-599–605 (2022)
The lack of standard practices and platforms for assessing refurbishment strategies towards Circular Economy (CE) and their impact in global warming constitutes a challenge for the decarbonization of existing building stock. Incorporating data and fe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76e374edd36a4a6fa4d81b578d457a65
Publikováno v:
Biology, Vol 12, Iss 5, p 669 (2023)
Foodborne diseases are of major concern as they have a significant impact on public health, both socially and economically. The occurrence of cross-contamination of food in household kitchens is a serious threat and the adoption of safe food practice
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f2b72d47a754cfb8402b60dbc01c9a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joana Bastos, Gonçalo Forjaz, Clara Castro, Alexandra Mayer, Anne-Michelle Noone, Huann-Sheng Chen, Angela B Mariotto
Publikováno v:
BMJ Open, Vol 10, Iss 10 (2020)
Objectives This study aims to estimate the proportion of lung cancer cases and deaths attributable to tobacco smoking in Portugal in 2018, complemented by trends in incidence and mortality, by sex and region.Design Cancer cases for 1998–2011 and ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd05ac9d0a44418e86df761c9d49f1e5
Autor:
Lourenço Pinto de Rezende, Joana Bastos Barbosa, Ana Maria Gomes, Ana Machado Silva, Daniela Fonseca Correia, Paula Teixeira
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 5, p 757 (2022)
Seafood is an excellent source of nutrients, essential for a healthy diet, ranging from proteins and fatty acids to vitamins and minerals. Seafood products are highly perishable foods due to their nutritional characteristics and composition. The appl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc608467b67240e5b7a10938e513c4b4
Autor:
Bento de Carvalho, Teresa, Oliveira, Mónica, Gomes, Joana, Pinto de Rezende, Lourenço, Barbosa, Joana Bastos, Teixeira, Paula
Publikováno v:
In Spray Drying for the Food Industry 2024:407-472