Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"Jitareerat, P."'
Autor:
Sirinapha Jirakitticharoen, Wudtichai Wisuitiprot, Pongphen Jitareerat, Chalermchai Wongs-Aree
Publikováno v:
Journal of Tropical Medicine, Vol 2023 (2023)
The volatiles and antioxidant capacity of essential oils (EOs) extracted from freshly immature and mature leaves of Blumea balsamifera at various hydrodistillation times were investigated. Seven major terpenoids were identified: two monoterpenes, cam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1b9d330737d49e89b780981ca921b5e
Publikováno v:
PeerJ, Vol 10, p e13423 (2022)
Hot air drying is an alternative technique to either maintain or increase bioactive compounds in agricultural products because temperatures can be controlled. The effects of different hot air oven drying temperatures and times on the physicochemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb7830f6dc274c4888070e3743808208
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sirinapha Jirakitticharoen, Wudtichai Wisuitiprot, Pongphen Jitareerat, Chalermchai Wongs-Aree
Publikováno v:
Journal of Tropical Medicine, Vol 2022 (2022)
Blumea balsamifera (L.) DC., belonging to the Asteraceae family, also known as “ngai camphor,” is one of the traditional herbs used in Thailand for folk medicine and a component in local food and drinks. There was, however, no evidence indicating
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a4552668dee4e669d74e35aa9d2049b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 15, p 7652 (2022)
Fruit and vegetables, which represent an important part of our daily diet, are rich sources of bioactive compounds [...]
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa70751fe884427c9e9a5ff522ab33d4
Autor:
Suwimol Surareungchai, Chaleeda Borompichaichartkul, Chitsiri Rachtanapun, Nutthachai Pongprasert, Pongphen Jitareerat, Varit Srilaong
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 2, p 181 (2022)
The intention of this qualitative research study was to provide a basic risk concept by comparing food risk assessment schemes and preparing general food risk scoring guidance for developing a simple and reliable practical fruit and vegetable qualita
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c24da39ae2cf4f548b322caa5f16eb6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.