Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Jingjing E"'
Autor:
Qiaoling Zhang, Rongze Ma, Jinqi Cao, Ruoru Zhuang, Shuyi Jiao, Xingkun Guo, Jingjing E, Junguo Wang
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 1, Iss 4, p 9240042 (2023)
Adenine acts as a growth promoter to promote the growth of the lactic acid bacteria (LAB), but the effect on the viability of freeze-dried strains has rarely been studied. In this study, adding 0.01 g/L of adenine to medium increased the growth and f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e70463e9c3a94b668249bc6f91d79a54
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 1, Iss 4, p 9240044 (2023)
Amino acids are often used as probiotic growth factors. Their addition to the growth medium is found to effectively enhance the resistance of the strain to adverse environments. In this research, we found that adding 0.05 g/L L-cysteine to culture me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f4f62060f7f4e378a4ddef2447e1ab8
Autor:
Jingjing, E., Wang, Peixi, Zhang, Yue, Chen, Wei, Wang, Ruixue, Zhang, Qiaoling, Wang, Junguo
Publikováno v:
In LWT 15 September 2024 208
Autor:
Jingjing, E., Jingya, Zhang, Rongze, Ma, Zichao, Chen, Caiqing, Yao, Ruixue, Wang, Qiaoling, Zhang, Ying, Yang, Jing, Li, Junguo, Wang
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies March 2023 84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yao, Caiqing, He, Zongbai, Li, Jing, Jingjing, E., Wang, Ruixue, Zhang, Qiaoling, Wang, Junguo
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2022 48
Autor:
Jingjing, E., Rongze, Ma, Zichao, Chen, Caiqing, Yao, Ruixue, Wang, Qiaoling, Zhang, Zongbai, He, Ruiyin, Sun, Junguo, Wang
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2021 338
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.