Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Jin-hao Bai"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 9-18 (2019)
Different pretreatments can affect the quality of Hypsizygus marmoreus (HM). In this study, the effects of thermal treatment or combined with color protection and hardening on color, texture, microstructure, polyphenol oxidase (PPO) and Peroxidase (P
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66ca5a1f6ca74fdb84a3c3a189444ce8
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 9-18 (2019)
Different pretreatments can affect the quality of Hypsizygus marmoreus (HM). In this study, the effects of thermal treatment or combined with color protection and hardening on color, texture, microstructure, polyphenol oxidase (PPO) and Peroxidase (P
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.