Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Jin,Tieyan"'
Autor:
Zhang, Xin, Sathiyaseelan, Anbazhagan, Zhang, Lina, Lu, Yuting, Jin, Tieyan, Wang, Myeong-Hyeon
Publikováno v:
In Environmental Research 15 November 2024 261
Autor:
Zhang, Xin, Xiong, Sirui, Sathiyaseelan, Anbazhagan, Zhang, Lina, Lu, Yuting, Chen, Yuting, Jin, Tieyan, Wang, Myeong-Hyeon
Publikováno v:
In Chemosphere September 2024 364
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 15 July 2024 406
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 1, Pp 183-188,218 (2024)
Objective: To study the effect of ultra-high temperature (UHT) on the quality of rice wine. Methods: Korean rice wine underwent weekly measurements of its physicochemical, sensory, and microbiological parameters during the storage period after being
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c363e2833d54552bd1e2e837c53a337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine.
Xiaowen Hu,1 Kandasamy Saravanakumar,1 Tieyan Jin,2 Myeong-Hyeon Wang11Department of Medical Biotechnology, College of Biomedical Sciences, Kangwon National University, Chuncheon 200-701, South Korea; 2Department of Food Science and Engineering, Coll
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Apr2021, Vol. 58 Issue 4, p1499-1510, 12p